Problem when searching for album cover / auto tagging failed

Post a reply


In an effort to prevent automatic submissions, we require that you complete the following challenge.
Smilies
:D :) :( :o :-? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :wink:

BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: Problem when searching for album cover / auto tagging failed

Re: Problem when searching for album cover / auto tagging fa

by Peke » Thu Dec 29, 2016 11:19 pm

NOTE: This should not be a problem in MM5

Re: Problem when searching for album cover / auto tagging fa

by Lowlander » Thu Dec 29, 2016 2:48 pm

MediaMonkey use IE as its internet engine so IE settings affect MediaMonkey operation.

Re: Problem when searching for album cover / auto tagging fa

by MM-Titan » Wed Dec 28, 2016 11:44 am

Solution: It was due to the settings of the Internet explorer, MM somehow responds to this. After I adjusted the settings of another PC, everything works as before. :D
Unfortunately can not announce what was the cause exactly because I did not test after each change with MM.

Re: Problem when searching for album cover / auto tagging fa

by Peke » Sun Dec 25, 2016 7:02 pm

Try latest beta.

Re: Problem when searching for album cover / auto tagging fa

by MM-Titan » Sun Dec 25, 2016 11:06 am

Win 7. Had an older MM-version (4.07.1511) for an extended period of time as the error occurred suddenly. But there were never problems with the cover view or selection and I had not changed the settings. Now I updated to the latest version (4.1.14.1813) in the hope that the error is fixed. Unfortunately the same problem.

All other information is displayed. Using Amazon.com and further Amazon-sources from other contries (as in MM-interface - source-options).

Re: Problem when searching for album cover / auto tagging fa

by Lowlander » Fri Dec 23, 2016 1:44 pm

Which version of MediaMonkey and Windows? Is other information shown and are you using Amazon as source for tagging?

Problem when searching for album cover / auto tagging failed

by MM-Titan » Fri Dec 23, 2016 6:41 am

I use MM 4 Gold for several years. Currently, the following problem appears suddenly in autotagging from the Internet: Instead of an album cover there is only a red cross. All other information available. No solution found.

Top