Advanced Report 6.4 - Updated 24/06/2014

Post a reply

Visual Confirmation

To prevent automated access and spam, you are required to confirm that you are human. Please place a check mark next to all images of monkeys or apes. If you cannot see any images, please contact the Board Administrator.

Smilies
:D :) :( :o :-? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :wink:
BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON
Topic review
   

Expand view Topic review: Advanced Report 6.4 - Updated 24/06/2014

Re: Advanced Report 6.4 - Updated 24/06/2014

Post by ruebennase56 » Sun Mar 11, 2018 12:50 am

Hi to everyone,
I think I found some kind of a bug.

In the track mask the "OrigYear" tags shows as it should
Track mask: <Disc#>.<Track#><|><Title><|><Artist><|><|><|><OrigYear>

but in the album mask it returns only an empty bracket
Album mask: <Name> (<Artist>) [<OrigYear>]

Is that supposed to be like that and is there a workaround?

Greetings

Re: Advanced Report 6.4 - Updated 24/06/2014

Post by Bob_m_54 » Mon Jan 02, 2017 8:19 pm

AndySocial wrote:
gpzbc wrote:Glad you figured it out.


I work with Linux scripts at work - the idea that leading spaces matter was a mental block that I had to beat on for a while. :)

Yep, that and CaSe, which is one that gets me often. :lol:

Re: Advanced Report 6.4 - Updated 24/06/2014

Post by AndySocial » Mon Jan 02, 2017 12:03 am

gpzbc wrote:Glad you figured it out.


I work with Linux scripts at work - the idea that leading spaces matter was a mental block that I had to beat on for a while. :)

Re: Advanced Report 6.4 - Updated 24/06/2014

Post by gpzbc » Sun Jan 01, 2017 11:06 pm

Glad you figured it out.

Re: Advanced Report 6.4 - Updated 24/06/2014

Post by AndySocial » Sun Jan 01, 2017 8:27 pm

Apparently I'm exceptionally dense today. After a long period of rebuilding my library from backups, I noticed that my beloved Advanced Report was not installed. Looking at my website, it looks like I haven't created a new report since 2012; it seems much more recent (or I'm very old). I attempted to install the latest version, and edited the scripts.ini file to add the required block. This has not been met with success. I've tried to install for just current user, or all users. I've tried editing the scripts.ini in the program files directory, or the version kept in roaming/mediamonkey/scripts. If I see anything at all, it is under the scripts tab - NoName. Clicking on NoName just throws an error about the roaming directory not being accessible. This is frustrating, as the directory has the usual "open to the world" permissions common to such locations.

What screamingly obvious thing am I overlooking?

AND found it - can't have leading spaces in the scripts.ini entries.

Re: Advanced Report 6.4 - Updated 24/06/2014

Post by gpzbc » Thu Aug 04, 2016 12:31 am

Funbobby1000 wrote:Hi,

totally new to Medimonkey, is there instructions anywhere on how to use this script?

Thanks

Welcome!

I don't think there are any instructions, but my these might be useful. Here are a couple of posts about how to set it up.
viewtopic.php?f=2&t=7855&p=256103&hilit=dropbox#p256103
viewtopic.php?f=2&t=7855&p=256105&hilit=dropbox#p256105

And here are my settings:
Image

Post back with any questions! Good luck.

Re: Advanced Report 6.4 - Updated 24/06/2014

Post by Funbobby1000 » Sun Jul 31, 2016 5:35 am

Hi,

totally new to Medimonkey, is there instructions anywhere on how to use this script?

Thanks

Re: Advanced Report 6.4 - Updated 24/06/2014

Post by theghostofelvis » Tue Jun 07, 2016 7:30 am

Hello!

First of all thanks for Your great Plugins & Scripts!

Is there a way to combine the Advanced Report with the Cue Reader plugin ? I wanna make a report where all the tracks from my Flac image files/cues are in it !
This would be great if this is possible !

many thanks in advance
theghostofelvis

Re: Advanced Report 6.4 - missing

Post by Bob_m_54 » Wed Apr 06, 2016 10:12 pm

nsf wrote:I am new to MediaMonkey, new to this forum and forums in general, and hope that I correctly can ask my question.
I'm running Windows 7 Enterprise on a WD server and a Dell XP5.
After reading all the recent posts on Advanced Reports being missing, I followed all the suggestions that I could, including finding the .vbs file under \appdata\roaming\mediamonkey\scripts and moving it to the program file under scripts. Still, I do not find any Advanced Report selection under any tab.
All that I want to do is produce a list of albums loaded into MediaMonkey. Because all my material is classical, there are intentional duplicate titles, and I want to make certain that I did load the duplicates.
Any suggestions will be appreciated. Thanks.
nsf

Did you edit the scripts.ini found in the Program Files [or Program Files (x86)]/MediaMonkey/Scripts folder?

Re: Advanced Report 6.4 will not install

Post by Bob_m_54 » Wed Apr 06, 2016 10:07 pm

Bill wrote:I down load the file from Trix and open it. It appears to install OK. However, it is not shown in the "Create Reports" pull down and I cannot find a vbs file for it anywhere. I am running Windows 7 as an administrator. Thanks in advance for any help.
Bill

Did you use your file browser search function to search C: drive for the AdvancedReport.vbs file? if so, and you still can't find it, I don't think the install worked.
Once you have the vbs file, you will still most likely need to edit the scripts.ini file so it will show up in the pull down menu File->Create Reports->Advanced Report.

Advanced Report 6.4 will not install

Post by Bill » Thu Feb 11, 2016 5:26 pm

I down load the file from Trix and open it. It appears to install OK. However, it is not shown in the "Create Reports" pull down and I cannot find a vbs file for it anywhere. I am running Windows 7 as an administrator. Thanks in advance for any help.
Bill

Re: Advanced Report 6.4 - missing

Post by nsf » Tue Aug 18, 2015 2:05 pm

I am new to MediaMonkey, new to this forum and forums in general, and hope that I correctly can ask my question.
I'm running Windows 7 Enterprise on a WD server and a Dell XP5.
After reading all the recent posts on Advanced Reports being missing, I followed all the suggestions that I could, including finding the .vbs file under \appdata\roaming\mediamonkey\scripts and moving it to the program file under scripts. Still, I do not find any Advanced Report selection under any tab.
All that I want to do is produce a list of albums loaded into MediaMonkey. Because all my material is classical, there are intentional duplicate titles, and I want to make certain that I did load the duplicates.
Any suggestions will be appreciated. Thanks.
nsf

Re: Advanced Report 6.4 - Updated 24/06/2014

Post by Bob_m_54 » Thu May 21, 2015 11:44 pm

trixmoto wrote:Great, I'm glad you managed to get it installed in the end, and that you've found it useful.

Thanks again trix, sent you a PM

Re: Advanced Report 6.4 - Updated 24/06/2014

Post by trixmoto » Sun May 10, 2015 3:37 pm

Great, I'm glad you managed to get it installed in the end, and that you've found it useful.

Top

cron