Mixed up Album Art for Videos

Post a reply


In an effort to prevent automatic submissions, we require that you complete the following challenge.
Smilies
:D :) :( :o :-? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :wink:

BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: Mixed up Album Art for Videos

Re: Mixed up Album Art for Videos

by rusty » Mon Nov 20, 2017 3:11 pm

This is most likely related to http://www.ventismedia.com/mantis/view.php?id=11919 (MediaMonkey for Android doesn't currently store album art on a per track basis). Improvements to this are planned for v2.0.

-Rusty

Re: Mixed up Album Art for Videos

by Peke » Sat Nov 18, 2017 8:03 pm

Better handlink of Video files within MMA is planned/worked on in MMA 2.0

Mixed up Album Art for Videos

by MediaJunkie69 » Fri Nov 03, 2017 9:32 am

mmw 4.1.1.5 and mma 1.3.1.0712

When I send my videos (via Send To Device) to my Android device and then tap Videos from the home screen all my videos have the same artwork instead of the Artwork in the Tag of each video.

I have checked the folder and yes there is an AlbumArt.jpg that it seems to be using instead of the tags.

If I use the folders view there is no artwork showing at all.

It should be known that I use an SD card and I have it set so when I use Send To device my video files go into the Video directory I have set up and chosen. My video files do go into the correct folder on the SD card, but the Album.jpg gets created (from the first video I think) and tags are gone.

Can you tell me what is going on and how to fix it?
Thanks
MediaJunkie69

Top