1279 RC1 - Aero Peek

Post a reply


In an effort to prevent automatic submissions, we require that you complete the following challenge.
Smilies
:D :) :( :o :-? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :wink:

BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: 1279 RC1 - Aero Peek

Re: 1279 RC1 - Aero Peek

by Goodog » Tue Nov 03, 2009 1:53 pm

Hey Guys

Rusty, great stuff, that works beautifully now! Thank you for your help and patience in this matter.

Best Regards

Goodog

Re: 1279 RC1 - Aero Peek

by rusty » Tue Nov 03, 2009 9:43 am

like NewRaven, I do run MediaMonkey as admin
Ahh...that's the ticket! Thanks!

Tracked at: http://www.ventismedia.com/mantis/view.php?id=6131

-Rusty

Re: 1279 RC1 - Aero Peek

by Goodog » Tue Nov 03, 2009 3:17 am

Hi Guys

Rusty, thanks for the reply, I just got this now and I'm at work so I won't be able to try out 1283 until later on but I will certainly let you know how I get on. Incidentally, like NewRaven, I do run MediaMonkey as admin, it's just something I do as a matter o fcourse with all apps in Windows 7 (and Vista come to that...) so that may also have something to do with it, I'll try it both ways and let you know.

Thanks for your help and patience in this matter.

Best Regards

Goodog

Re: 1279 RC1 - Aero Peek

by NewRaven » Mon Nov 02, 2009 6:11 pm

I maybe can add some kind of informations on this:

I had Media Monkey configured always to run as adminitrator per compatibility setting on MediaMonkey.exe to be able to install extensions (thats a thing you guys also need to fix quick, btw. ;) ). While configured this way I also didn't get Aero Peek to work. There were no cover arts (only the "loading" symbol) and the player controls did show, but didn't do anything. After setting this back to run with normal user rights Aero Peek worked fine... but sadly only with skinned Mode... the unskinned player doesn't work under 7 Ultimate (64) at all (doesn't care if startet with the unskinned-exe or disable skins at the option menu) if he had no administrator privileges. After hanging for nearly 20 seconds, media monkey starts without player (and the error message: "Error durring player initalization"). If you try to enable the player manually under "view" and then try to use it after that, you'll get a access violation. If you run the non-skinned-version as admin: works fine... but by running as admin, Aero peek don't work, like in skinned version also. What a mess ;) But to come back to the point: Maybe the thread starter runs MediaMonkey also in Administrator-Mode? :)

Edit: Need to correct myself. While in both versions aero peek don't work with admin rights compatibility setting, you CAN however get the non skinned version to work in non-admin-mode. You just have to deactivate the "Media Monkey Player" toolbar in your taskbar if you used it before with the skinned version. At least, this works sometimes... hmpf... wtf...

Re: 1279 RC1 - Aero Peek

by rusty » Mon Nov 02, 2009 5:33 pm

Gooddog,

Let us know if build 1283 does the trick. More changes were made in that build re. Aeropeek ;-)

-Rusty

Re: 1279 RC1 - Aero Peek

by Goodog » Mon Nov 02, 2009 2:51 pm

Hi Nohitter

Yes, apologies for that, my bad.

Best Regards

Goodog

Re: 1279 RC1 - Aero Peek

by nohitter151 » Mon Nov 02, 2009 2:40 pm

Goodog wrote:I had posted in another thread that was similar to this but had been started by someone else and you answered my post by saying this issue was fixed in 1283 according to the log and I would just have to wait until it was released....I was simply pointing out that I had been told that it was fixed in 1282.... it wasn't....
Ok, sorry, I see quite a few posts every day so it can be confusing if you reply to me in a post where I have not even posted before.

Anyway, I suppose you are talking about this post:
http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 01#p230040

But as you can see from the link I've posted there it indeed does say "Fixed in build 1283". I think in the future it would be less confusing to list your reply in that thread rather than a different one.

Re: 1279 RC1 - Aero Peek

by Goodog » Mon Nov 02, 2009 2:17 pm

Yeah

I had posted in another thread that was similar to this but had been started by someone else and you answered my post by saying this issue was fixed in 1283 according to the log and I would just have to wait until it was released....I was simply pointing out that I had been told that it was fixed in 1282.... it wasn't....

Re: 1279 RC1 - Aero Peek

by nohitter151 » Mon Nov 02, 2009 1:37 pm

Guest wrote: Actually nohitter, it said 1282........
??

I don't even have a post in this thread until now.

Re: 1279 RC1 - Aero Peek

by Goodog » Mon Nov 02, 2009 1:34 pm

The last reply was actually me, I hadn't logged in.... D'oh!!!

I'd just like to say that this isn't a showstopper for me, I just wanted to let you know that it doesn't work....for me at least

Best Regards

Goodog

Re: 1279 RC1 - Aero Peek

by Guest » Mon Nov 02, 2009 1:32 pm

rusty wrote:Goodog,

A few changes were made to aeropeek for the next build (1282) that will hopefully resolve this--let us know:

http://www.ventismedia.com/mantis/view.php?id=6038

Thanks.

-Rusty

Actually nohitter, it said 1282........

Re: 1279 RC1 - Aero Peek

by Goodog » Sat Oct 31, 2009 5:13 am

Hi Guys

Using 1282 now but still no difference (see image attached...) Any ideas?

Image
Image

Best Regards

Goodog

Edit: Fixed image tags

Re: 1279 RC1 - Aero Peek

by rusty » Fri Oct 30, 2009 11:43 am

Goodog,

A few changes were made to aeropeek for the next build (1282) that will hopefully resolve this--let us know:

http://www.ventismedia.com/mantis/view.php?id=6038

Thanks.

-Rusty

Re: 1279 RC1 - Aero Peek

by Goodog » Thu Oct 29, 2009 4:56 pm

Hi Guys

I've done a reboot with the same results.... Funny enough, the only button that works in aero peek is the close window red x, aside from that, just the same as before...... very frustrating!! Any ideas? I also tried another track but it was also the same.....

Best Regards

Goodog

Re: 1279 RC1 - Aero Peek

by rusty » Thu Oct 29, 2009 3:27 pm

Goodog,

Can you reboot your machine and then retest this? I'm wondering if an old MM process is lurking in the background...

Let us know.

Thx.

-Rusty

p.s. I have observed on the rare occasion, a failure to load the aeropeek window, however, the issue usually resolved after trying another track (I can't reproduce the problem).

Top