Bug:Autotag from amazon/web > Couldnt show [FIXED RC2]

Post a reply


In an effort to prevent automatic submissions, we require that you complete the following challenge.
Smilies
:D :) :( :o :-? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :wink:

BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: Bug:Autotag from amazon/web > Couldnt show [FIXED RC2]

by aeolus » Wed Nov 14, 2007 11:20 am

Fixed!

Thank you :-)

/me does a happy happy dance

by Ludek » Tue Nov 13, 2007 5:55 am

Ok, could you please try it again in RC2 (coming soon) and give me a feedback whether it is fixed.
Thank you for your help.

by aeolus » Tue Nov 13, 2007 4:46 am

Used port explorer to see what's happening.
Looks like the request is made to Amazon and that Amazon also return xml data.

Seems that MM3 is not able to work with the data it is getting (while mm2 works perfect).

by aeolus » Mon Nov 05, 2007 9:48 am

Nope, no proxy...

Tried it on my other work machine (windows XP home) and that seems to work great :(

On this machine (windows XP pro) it doesnt work and I still have that error.
Tried it without Firewall (AVG) but that didnt work out either...

Thing is, the older version (v2) works great on this machine...

Now if I only knew the differents between v2 and v3 then maybe I could find out what to do (or where to look).

Could it be the v6 / v7 Explorer versions?

by Ludek » Mon Nov 05, 2007 7:29 am

Aeolus, are you using a proxy server ? Or does it depend on your network config (global/MM) somehow? I cannot replicate this.

by aeolus » Sat Nov 03, 2007 3:31 am

Hi there

Tested it over and over again with all the other Amazon choices.

Same results..
"Couldn't show results: System Error. Code: 2. Het systeem kan het opgegeven bestand niet vinden"

However tested this in Mediamonkey2 and it works good with all amazon choices.

So will use Mediamonkey2 to "autotag from web" until its fixed in v3 :-)

Happy coding!

Auto-tag from Amazon error

by rusty » Thu Nov 01, 2007 11:55 am

Aeolus,

Can you consistently reproduce this bug? Any special steps? Does changing the source Amazon DB have any effect?

Can you send me a debug log?

Thx.

-Rusty

Bug:Autotag from amazon/web > Couldnt show [FIXED RC2]

by aeolus » Wed Oct 31, 2007 1:16 pm

FIXED Thank you!

bug:
"Couldn't show results: System Error. Code: 2. Het systeem kan het opgegeven bestand niet vinden"

Using: MediaMonkey_3.0.0.1098_Debug.exe

Think a translation would be : The system cant find the file (or something simular..)

Same bug but then the german version reported here:
http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... error+code

Think he also uses the latest beta but returned to 2.xx

Anyway, keep up the good work!

Top