[Bug] Updated Track info not updated on iPod

Post a reply


In an effort to prevent automatic submissions, we require that you complete the following challenge.
Smilies
:D :) :( :o :-? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :wink:

BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: [Bug] Updated Track info not updated on iPod

Re: [Bug] Updated Track info not updated on iPod

by nohitter151 » Wed Oct 14, 2009 12:12 pm

3.1.1 only has changes to auto-tag from web since it was broken in 3.1.0.

Though I can't say that I can replicate this problem in 3.1.2 beta.

Re: [Bug] Updated Track info not updated on iPod

by wiz » Wed Oct 14, 2009 12:10 pm

Has this been fixed in 3.1.1?

[Bug] Updated Track info not updated on iPod

by wiz » Mon Jun 15, 2009 11:08 pm

When I looked at my 'Library' in MM and sorted by Track # I noticed there were a few tracks that did not have a Track #. I edited the tags and added the track numbers to those tracks. I then clicked on 'File' and then 'Add/Rescan Tracks to the Library... Ins' and selected the folders that had the tracks with the missing track info. When that completed none of my tracks were missing the Track #. I then performed an Auto-Sync to my iPod but when it finished and I clicked on the iPod device the same tracks were still missing the Track #. So even though the Track # was updated in the MM library the Track # was not updated on the iPod. Why was this info not updated on the iPod?

MM version in 3.1.0.1256 runing on XP Pro SP 3. iPod is Gen 5 80gb. Music is located on a NAS server.

Don

Top