Search found 21 matches

by bremble
Tue Nov 02, 2010 7:13 pm
Forum: Bug Reports (mmw)
Topic: 3.2.2.1300 crashes after ~5 minutes [#6654]
Replies: 19
Views: 4659

Re: 3.2.2.1300 crashes after ~5 minutes

Here was the response I got. The problem was "Some security setting in your system, most likely. Perhaps you have enabled some option in your firewall or your "Services" panel to terminate after a given time. If so, these events should be visible in your Event Log security section. You may simply ne...
by bremble
Mon Nov 01, 2010 9:09 pm
Forum: Bug Reports (mmw)
Topic: 3.2.2.1300 crashes after ~5 minutes [#6654]
Replies: 19
Views: 4659

Re: 3.2.2.1300 crashes after ~5 minutes

Logfile sent to support. Thank you.
by bremble
Mon Nov 01, 2010 6:54 pm
Forum: Bug Reports (mmw)
Topic: 3.2.2.1300 crashes after ~5 minutes [#6654]
Replies: 19
Views: 4659

Re: 3.2.2.1300 crashes after ~5 minutes

I installed the debug program and ran it. The same thing happened - iPhone attached and seen by MM - crashed after 5 minutes. No iPhone attached, crashed after 5 minutes. Also, I was not prompted by MM to save a logfile - the program completely disappears. I am going to try to load the old version b...
by bremble
Mon Nov 01, 2010 11:44 am
Forum: Bug Reports (mmw)
Topic: 3.2.2.1300 crashes after ~5 minutes [#6654]
Replies: 19
Views: 4659

Re: 3.2.2.1300 crashes after ~5 minutes

No, it's crashing without synching - I thought at first it might be the synching, which is why I unplugged the iPhone and killed every app that was unnecessary. In every scenario the program crashed.
by bremble
Mon Nov 01, 2010 8:57 am
Forum: Bug Reports (mmw)
Topic: 3.2.2.1300 crashes after ~5 minutes [#6654]
Replies: 19
Views: 4659

3.2.2.1300 crashes after ~5 minutes [#6654]

Tonight I will use the debug, but wanted to get this rolling - I now have iPhone 4 and upgraded my MM to 3.2.2.1300 from earlier 3.2.1 version. After installing the program (on Windows XP) it recognized the iPhone and synched, but keeps crashing after about 5 mnutes. I killed all Apple iTunes/QuickT...
by bremble
Sat Dec 01, 2007 11:23 am
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: U3 Flashdrive +MMrc2 [3887]
Replies: 52
Views: 24267

U3 Flashdrive +MMrc2 (and MM3)

I am also having this problem. It has to do with the U3 software, because when I plug a regular, non U3 flash drive in, there is no problem. Generally, if one removes the U3 drive, the system will be ok, but if one is in the middle of doing something with MM3, the system will need to be re-booted. I...