[SOLVED] I can change output format only in exclusive mode?

Get answers about using the current release of MediaMonkey for Windows.

Moderator: Gurus

[SOLVED] I can change output format only in exclusive mode?

Postby drughetto » Wed Aug 09, 2017 3:41 am

hi

may i know why i can change output format 48,stereo & 24 bit only in exclusive mode?

if you look the screenshot there are 2 arrows

the first enable the exclusive mode and second let me change the output format

i need to enable the exclusive mode (the first Green arrow ) to change the output format (red arrrow) ,why?

and why there is no way to increase the buffer size ? this option is present only in waveout
Image
thanks
drughetto
 
Posts: 139
Joined: Thu Dec 20, 2012 2:19 am

Re: why i can change output format only in exclusive mode?

Postby drughetto » Thu Aug 10, 2017 8:53 am

hi
does somebody know? i tried to find out an answer without luck
drughetto
 
Posts: 139
Joined: Thu Dec 20, 2012 2:19 am

Re: why i can change output format only in exclusive mode?

Postby Peke » Fri Aug 11, 2017 6:25 pm

Hi,
That option is not format change but Forced Output format which means some tracks would upscale/downscale on playback and thus to lock output format MMW need exclusive access.
Best regards,
Pavle
MM Core Developer and Admin of free MediaMonkey extensions Hosting
Image
Image
Peke
 
Posts: 10363
Joined: Tue Jun 10, 2003 7:21 pm
Location: Serbia

Re: why i can change output format only in exclusive mode?

Postby drughetto » Fri Aug 11, 2017 11:49 pm

Peke wrote:Hi,
That option is not format change but Forced Output format which means some tracks would upscale/downscale on playback and thus to lock output format MMW need exclusive access.

Hi
thanks Peke
drughetto
 
Posts: 139
Joined: Thu Dec 20, 2012 2:19 am


Return to Need Help? (mmw)

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 9 guests