[SOLVED] I can change output format only in exclusive mode?

Get answers about using the current release of MediaMonkey for Windows.

Moderator: Gurus

[SOLVED] I can change output format only in exclusive mode?

Postby drughetto » Wed Aug 09, 2017 3:41 am

hi

may i know why i can change output format 48,stereo & 24 bit only in exclusive mode?

if you look the screenshot there are 2 arrows

the first enable the exclusive mode and second let me change the output format

i need to enable the exclusive mode (the first Green arrow ) to change the output format (red arrrow) ,why?

and why there is no way to increase the buffer size ? this option is present only in waveout
Image
thanks
drughetto
 
Posts: 139
Joined: Thu Dec 20, 2012 2:19 am

Re: why i can change output format only in exclusive mode?

Postby drughetto » Thu Aug 10, 2017 8:53 am

hi
does somebody know? i tried to find out an answer without luck
drughetto
 
Posts: 139
Joined: Thu Dec 20, 2012 2:19 am

Re: why i can change output format only in exclusive mode?

Postby Peke » Fri Aug 11, 2017 6:25 pm

Hi,
That option is not format change but Forced Output format which means some tracks would upscale/downscale on playback and thus to lock output format MMW need exclusive access.
Best regards,
Pavle
MM Core Developer and Admin of free MediaMonkey extensions Hosting
Image
Image
How to add Images to forum
Peke
 
Posts: 10713
Joined: Tue Jun 10, 2003 7:21 pm
Location: Serbia

Re: why i can change output format only in exclusive mode?

Postby drughetto » Fri Aug 11, 2017 11:49 pm

Peke wrote:Hi,
That option is not format change but Forced Output format which means some tracks would upscale/downscale on playback and thus to lock output format MMW need exclusive access.

Hi
thanks Peke
drughetto
 
Posts: 139
Joined: Thu Dec 20, 2012 2:19 am


Return to Need Help? (mmw)

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 26 guests