Can't change rip cd window information

Get answers about using the current release of MediaMonkey for Windows.

Moderator: Gurus

rgatlin
Posts: 21
Joined: Thu Sep 21, 2006 1:18 pm

Can't change rip cd window information

Post by rgatlin » Tue Nov 06, 2007 12:25 pm

Maybe this is a wish list item but when I rip cd's I sometimes want to change the folder or artist or other information in the rip window.. I can only select one track at a time?? Is there a way to global select and change the tracks? Now I have to select each track and edit it before it rips. Thanks Rick

Lowlander
Posts: 46187
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Post by Lowlander » Tue Nov 06, 2007 11:13 pm

You can edit fields before ripping in the CD drive in the My Computer node. You can thus edit various tracks at the same time.
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

rgatlin
Posts: 21
Joined: Thu Sep 21, 2006 1:18 pm

Post by rgatlin » Tue Nov 06, 2007 11:26 pm

Thank you Lowlander, That seems to work just fine.. I would have never thought of looking at my computer.. I guess that is why you have over 8k post.. ..... One of these days I might answer someones question..??

Lowlander
Posts: 46187
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Post by Lowlander » Tue Nov 06, 2007 11:28 pm

Glad I could be of help.
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

Post Reply