Accidental error in library node.. pls help!

Get answers about using the current release of MediaMonkey for Windows.

Moderator: Gurus

Robbieboy65
Posts: 83
Joined: Thu Jan 10, 2008 10:09 pm
Location: Australia

Accidental error in library node.. pls help!

Post by Robbieboy65 » Thu Jul 31, 2008 10:12 pm

Hi folks, I was changing some of my folder names within 'Artist & Album' node in library, and accidentally made some kind of mistake... now instead of this particular album being listed under artist name, I have got it listed as 14 different tracks (each with + next to it) which when clicked on gives album name. Could a kind and knowledgeable person please help me restore it to how it was before? Thanks in advance to anyone who can help!

drjboulder
Posts: 1119
Joined: Mon Apr 09, 2007 12:03 am
Location: Boulder, Colorado, USA

Re: Accidental error in library node.. pls help!

Post by drjboulder » Fri Aug 01, 2008 1:02 am

For the Monkey to "see" an album as an album...
All songs must have Identical "Album" tags and identical "Album-Artist" tags.
D Rock
Image
MediaMonkeyGoldv3.0.3.1183
Vista Home Basic|4thGen 20GPod
Zune Small Player Skin w/ Aqua 4 Player Mod
Backup | Last FM Node | Scrobbler DJ | TopTracks | StayInSameStyleDJ
RadioDJ | RadioFreeMonkey | PrettyPictures | MiniLyricsEmbedder
LyricsViewer | Lyricator | LyricsPlugin | VisualizationEmbedder | MonkeyRok
RightClickForWeb | WebSearchPanels | WebNodes | MagicNodes | FavoritesNodes
NowPlayingArtNode |AutoRateAccurate | TaggingInconsistencies
AdvancedDuplicateFind&Fix | CaseModify | PlayHistory&Stats | Etc...

Robbieboy65
Posts: 83
Joined: Thu Jan 10, 2008 10:09 pm
Location: Australia

Re: Accidental error in library node.. pls help!

Post by Robbieboy65 » Fri Aug 01, 2008 9:29 am

Thank you, drjboulder- problem solved.

Post Reply