Page 2 of 2

Re: "TERMINATE PROCESS" doesn't appear upon right clicking in V3

Posted: Fri Oct 31, 2008 8:25 am
by rovingcowboy
check the scripts forum room for the post " All Scripts " and see if it is still listed in there. :)

Re: "TERMINATE PROCESS" doesn't appear upon right clicking in V3

Posted: Fri Oct 31, 2008 9:09 am
by zopfan
Lowlander wrote:Can you check in the Task Manager if you still see the MediaMonkey.exe process after you close MediaMonkey. Give it a little bit of time (a minute should be enough) to see if it still shows. If you keep seeing the process MediaMonkey is apparently unable to close on your system.


No, MM closes all right as there is no MM process running in Task manager once I close MM3 Gold.

Btw, I'm not talking about MM process, I say that I'm not able to 'Terminate' any tagging process (i.e. within Media Monkey).

Thanx.

Re: "TERMINATE PROCESS" doesn't appear upon right clicking in V3

Posted: Sat Dec 08, 2018 8:38 am
by zopfan
Guys, I'm really sorry that it never occurred to me to say 'Thank you' to all of you who responded.

But the reason was not that I'm not thankful to people who are helping, rather that, just because I was a rather newbie and also not a native English speaker.

Anyhow, thanks very very much to all of you.