How do you assign quality rating?

Get answers about using the current release of MediaMonkey for Windows.

Moderator: Gurus

steviegt
Posts: 311
Joined: Tue Mar 17, 2009 8:39 am

How do you assign quality rating?

Post by steviegt » Wed Mar 18, 2009 12:50 pm

Under Library>>>Classification>>> Quality there are several quality ratings I assume are for your music files. Is there a way to get MM to analise the files and assign the rating? If not, how does this work?
Last edited by steviegt on Thu Mar 19, 2009 2:00 pm, edited 1 time in total.
MMW Gold Lifetime v4.1.21.11875
MM Pro Android v1.3.2.0824
Windows Home 10.0.17134.228 64-bit Build 1803
MS Edge


Next to MediaMonkey, the best program available: Total Commander http://www.ghisler.com/

"Being mean to someone takes more effort than being nice to them"

nohitter151
Posts: 23640
Joined: Wed Aug 09, 2006 10:20 am
Location: NJ, USA
Contact:

Re: How do you assign quality rating?

Post by nohitter151 » Wed Mar 18, 2009 1:52 pm

You assign the values yourself, its not automatic.
MediaMonkey user since 2006
Need help? Got a suggestion? Can't find something?

Please no PMs in reply to a post. Just reply in the thread.

steviegt
Posts: 311
Joined: Tue Mar 17, 2009 8:39 am

Re: How do you assign quality rating?

Post by steviegt » Wed Mar 18, 2009 2:09 pm

Oh well.....Thanks
MMW Gold Lifetime v4.1.21.11875
MM Pro Android v1.3.2.0824
Windows Home 10.0.17134.228 64-bit Build 1803
MS Edge


Next to MediaMonkey, the best program available: Total Commander http://www.ghisler.com/

"Being mean to someone takes more effort than being nice to them"

MMan
Posts: 233
Joined: Wed Nov 22, 2006 7:20 pm
Location: Montclair, NJ

Re: How do you assign quality rating?

Post by MMan » Wed Mar 18, 2009 3:05 pm

There is a script, that does assign ratings based upon your listening behavior. You can customize the algoruithm used. I can't remember the name of the script, but it was mentioned in a post over the last few weeks.

nohitter151
Posts: 23640
Joined: Wed Aug 09, 2006 10:20 am
Location: NJ, USA
Contact:

Re: How do you assign quality rating?

Post by nohitter151 » Wed Mar 18, 2009 11:25 pm

MMan wrote:There is a script, that does assign ratings based upon your listening behavior. You can customize the algoruithm used. I can't remember the name of the script, but it was mentioned in a post over the last few weeks.
Yes, but that is for ratings. The original question was about the "Quality" field.
MediaMonkey user since 2006
Need help? Got a suggestion? Can't find something?

Please no PMs in reply to a post. Just reply in the thread.

MMan
Posts: 233
Joined: Wed Nov 22, 2006 7:20 pm
Location: Montclair, NJ

Re: How do you assign quality rating?

Post by MMan » Thu Mar 19, 2009 9:02 am

My bad, mis-read on my part.

Post Reply