Reverting to the original MP3 encoder

Get answers about using the current release of MediaMonkey for Windows.

Moderator: Gurus

Zeke129
Posts: 35
Joined: Mon Jan 26, 2009 2:58 pm

Reverting to the original MP3 encoder

Post by Zeke129 » Fri Jun 12, 2009 6:19 pm

Upon learning that the Gold license can be used on 3 PCs, I've decided to upgrade the monkey on the family desktop as well as my laptop. However, I've been using the LAME encoder on the desktop to bypass the limitations of Mediamonkey free. When I upgrade it to Gold, is it necessary to replace the LAME encoder with the monkey's stock one? Thanks.

Lowlander
Posts: 45859
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: Reverting to the original MP3 encoder

Post by Lowlander » Fri Jun 12, 2009 7:16 pm

No that isn't necessary.
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

nohitter151
Posts: 23640
Joined: Wed Aug 09, 2006 10:20 am
Location: NJ, USA
Contact:

Re: Reverting to the original MP3 encoder

Post by nohitter151 » Fri Jun 12, 2009 11:38 pm

Congrats on going gold! :D
MediaMonkey user since 2006
Need help? Got a suggestion? Can't find something?

Please no PMs in reply to a post. Just reply in the thread.

Post Reply