MediaMonkey skips all media...

Get answers about using the current release of MediaMonkey for Windows.

Moderator: Gurus

MediaMonkey skips all media...

Postby Dazz4C » Tue Jul 14, 2009 8:48 pm

My MediaMonkey is skipping every single type of media I try to play in it. The title of the song just goes grey and tries to skip onto the next song, but it just keeps going.

Everything plays fine in Windows Media Player, so I'm not sure what's wrong with MediaMonkey.
Dazz4C
 

Re: MediaMonkey skips all media...

Postby antiduplicity » Tue Jul 14, 2009 11:59 pm

Me too. I had to reinstall Windows and after adding all media, it won't play anything. I cannot figure this out since it played everything this morning. I have checked permissions and everything seems good. I have no idea, very frustrating.
antiduplicity
 
Posts: 42
Joined: Sat Jul 26, 2008 1:08 pm

Re: MediaMonkey skips all media...

Postby rovingcowboy » Wed Jul 15, 2009 12:12 am

dazz4c try reinstalling monkey and see if the bad skipping stops then.

antiduplicity sounds like you might need to find the fix for the hard drive id. as you changed that when you reinstalled windows. so look for the script by bex to repair the drive id.

both of you let us know if that works :)
roving cowboy / keith hall. My skins viewtopic.php?f=9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at viewtopic.php?p=44008#44008 MY SYSTEMS.1.Xp pro sp3, vers 3.2 jukebox, pcchips mb. amd sem... built by me) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.2 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.WinXp pro sp 3 version 2.5 and version 3.2 work gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 4.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox. 5.WinXp pro sp3, vers 2.5.5, moms computer. Sony vaio.)6. Samsung Galaxy Note2. Android 4.3
rovingcowboy
 
Posts: 13792
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)

Re: MediaMonkey skips all media...

Postby antiduplicity » Wed Jul 15, 2009 12:35 am

I had a thought after I posted and uninstalled my audio driver and reinstalled and the skipping stopped and all is good, so I must guess that Mediamonkey had a problem with my audio driver. All is well now
This is who I am listening to this week
Image
antiduplicity
 
Posts: 42
Joined: Sat Jul 26, 2008 1:08 pm

Re: MediaMonkey skips all media...

Postby Dazz4C » Wed Jul 15, 2009 6:20 am

Ah! Reinstalling sound drivers worked, I remember uninstalling a voice-changer yesterday which had it's own audio drivers.

Why does it do that? :|
Dazz4C
 

Re: MediaMonkey skips all media...

Postby rovingcowboy » Thu Jul 16, 2009 4:19 am

Dazz4C wrote:Ah! Reinstalling sound drivers worked, I remember uninstalling a voice-changer yesterday which had it's own audio drivers.

Why does it do that? :|


most media players will check for all the codecs you have that it can use. sometimes removing one after it found it makes it cause an error. not sure if that was what monkey did but it sounds like it to me. :o 8)
roving cowboy / keith hall. My skins viewtopic.php?f=9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at viewtopic.php?p=44008#44008 MY SYSTEMS.1.Xp pro sp3, vers 3.2 jukebox, pcchips mb. amd sem... built by me) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.2 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.WinXp pro sp 3 version 2.5 and version 3.2 work gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 4.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox. 5.WinXp pro sp3, vers 2.5.5, moms computer. Sony vaio.)6. Samsung Galaxy Note2. Android 4.3
rovingcowboy
 
Posts: 13792
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)


Return to Need Help? (mmw)

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 12 guests