FIXED: Date column not showing anything in Windows 7

Get answers about using the current release of MediaMonkey for Windows.

Moderator: Gurus

Sammy20
Posts: 110
Joined: Thu Feb 17, 2005 5:42 am

FIXED: Date column not showing anything in Windows 7

Post by Sammy20 » Sun Aug 02, 2009 9:44 am

Here is a pic describing my problem.

http://picasaweb.google.com/lh/photo/Wc ... directlink

Hopefully someone can help.

Mp3tag, WMP12, Songbird, all have no trouble displaying the year in Windows7.
Last edited by Sammy20 on Tue Sep 01, 2009 5:54 am, edited 1 time in total.

Peke
Posts: 12779
Joined: Tue Jun 10, 2003 7:21 pm
Location: Serbia
Contact:

Re: Date column not showing anything in Windows 7 RC

Post by Peke » Sun Aug 02, 2009 7:33 pm

I'm not observing that behavior on Win 7 RC x64.
Best regards,
Pavle
MediaMonkey Team lead QA/Tech Support guru
Admin of Free MediaMonkey addon Site HappyMonkeying
Image
Image
How to add SCREENSHOTS to forum

Sammy20
Posts: 110
Joined: Thu Feb 17, 2005 5:42 am

Re: Date column not showing anything in Windows 7 RC

Post by Sammy20 » Sun Aug 02, 2009 11:00 pm

Thanks for letting me know.

Now, I have no idea what to do...

This problem wasn't happening when I first installed MM3 on windows 7 rc (it was the first thing i did), but after installing about 20 different apps and adjusting settings in the control panel, i got launch mm3 and then this problem appears.

I'm going to try creating a new user profile in win7 and see what happens there.

paulmt
Posts: 1170
Joined: Tue Jul 18, 2006 6:06 pm

Re: Date column not showing anything in Windows 7 RC

Post by paulmt » Mon Aug 03, 2009 1:36 am

I don't have the problem on Win RC x32
Is that unskinned MM? - Try with a skin just for the sake of eliminating this possibility?
MediaMonkey 3.2.4.1304 Gold Lifetime
Hardware: Intel Core 2 Quad 3.33GHz, 8Gb Ram, 2tB Internal Storage, 2tB External Storage (USB & eSATA)
Software: Windows 7 Ultimate x64, FireFox v3.6.x, ThunderBird v3 x64, MailWasher Pro v6.5, Kaspersky Internet Security 2010
Backups by Karens Replicator v3.5.12,

Sammy20
Posts: 110
Joined: Thu Feb 17, 2005 5:42 am

Re: Date column not showing anything in Windows 7 RC

Post by Sammy20 » Wed Aug 05, 2009 6:11 am

paulmt wrote:Try with a skin just for the sake of eliminating this possibility?
Tried, and it didn't work.

I created a new user profile in windows 7, and ran mediamonkey with my database, and to my suprise the date column shows up. I then went back to my original user profile and tried deleting everything mediamonkey installs (appdata stuff, and reg keys), and created a new database and the year column doesn't display anything still!

This is a really annoying problem, and driving me up the wall.

Don't know if it will help anyone but here is a pic of everything I installed after mediamonkey was installed and working properly:

http://picasaweb.google.com/lh/photo/m3 ... directlink

Sammy20
Posts: 110
Joined: Thu Feb 17, 2005 5:42 am

Date column not showing anything in Windows 7 RC

Post by Sammy20 » Tue Sep 01, 2009 5:53 am

FIXED!

I'm so happy I finally fixed this problem! The problem was, customizing the date layout in windows date and time properties to DD/MMMM/YYYY, I then changed it back to DD/MMM/YY and now ----->

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Mediamonkey displays the year column now. YES!

SnwnIce
Posts: 2
Joined: Sun May 09, 2010 9:05 am

Re: FIXED: Date column not showing anything in Windows 7

Post by SnwnIce » Sun May 09, 2010 9:11 am

Glad that you found a fix, but I really like having my date customised on my taskbar! :(

I'm a new MM user and really like the overall experience... however, I'd be in favour of a fix to the program in future versions for support of this date customisation in Windows 7 if at all possible :roll:

Sarah

nohitter151
Posts: 23640
Joined: Wed Aug 09, 2006 10:20 am
Location: NJ, USA
Contact:

Re: FIXED: Date column not showing anything in Windows 7

Post by nohitter151 » Fri Jun 18, 2010 12:00 pm

I set the date to all the different presets available and closed/reopened MM but the date always shows fine. What date format are you using exactly?
MediaMonkey user since 2006
Need help? Got a suggestion? Can't find something?

Please no PMs in reply to a post. Just reply in the thread.

Post Reply