MM4 Problem with Album Artist

Get answers about using the current release of MediaMonkey for Windows.

Moderator: Gurus

BKKKPewsey
Posts: 361
Joined: Sun Jun 05, 2011 10:45 am
Location: United Kingdom

MM4 Problem with Album Artist

Post by BKKKPewsey » Wed Nov 30, 2011 7:54 pm

Suddenly I now appear to have a significant amount of albums where the Album Artist appears to be missing.
(I did not notice this problem with MM3.)
If I select all the album tracks and then examine in properties (shift-enter) the correct album artist is shown. :-?
If I then select the update tick box and hit ok all the tracks get updated with the album artist

However if I select only 1 track (eg only 1 track appears to be missing the information) again the correct album artist is shown in the properties box
but now there is no update check box available and if I just hit OK the Album Artist field is not updated.
So how do you update a single track?

This appears to be a problem or is it something not right with my set-up?

Using 1459 on Vista
Everyone has the right to be stupid Image but some abuse the privilege

Lowlander
Posts: 46648
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: MM4 Problem with Album Artist

Post by Lowlander » Wed Nov 30, 2011 9:14 pm

Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

BKKKPewsey
Posts: 361
Joined: Sun Jun 05, 2011 10:45 am
Location: United Kingdom

Re: MM4 Problem with Album Artist

Post by BKKKPewsey » Wed Nov 30, 2011 11:11 pm

Yes I think that is definitely it - thanks
but I still have a problem on how to update a single track via the properties panel :-?
Everyone has the right to be stupid Image but some abuse the privilege

nohitter151
Posts: 23640
Joined: Wed Aug 09, 2006 10:20 am
Location: NJ, USA
Contact:

Re: MM4 Problem with Album Artist

Post by nohitter151 » Thu Dec 01, 2011 12:44 pm

MediaMonkey user since 2006
Need help? Got a suggestion? Can't find something?

Please no PMs in reply to a post. Just reply in the thread.

Post Reply