V4 has AlbumArtist only node?

Get answers about using the current release of MediaMonkey for Windows.

Moderator: Gurus

Barry4679
Posts: 1004
Joined: Fri Sep 11, 2009 8:07 am
Location: Australia
Contact:

V4 has AlbumArtist only node?

Post by Barry4679 » Mon Dec 12, 2011 6:36 am

Am I able to create a Node in V4 which displays just AlbumArtist, not AlbumArtist plus Artist?

I used to be able to do this in V3.

I was on Gold for v3. Haven't upgraded to gold v4 yet. Just want to check that MM could still have an AlbumArtist only node, before making a move from V3.

BKKKPewsey
Posts: 361
Joined: Sun Jun 05, 2011 10:45 am
Location: United Kingdom

Re: V4 has AlbumArtist only node?

Post by BKKKPewsey » Mon Dec 12, 2011 7:44 am

Yes it can :)

[MM 4 1460 -Gold]
Everyone has the right to be stupid Image but some abuse the privilege

Lowlander
Posts: 46692
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: V4 has AlbumArtist only node?

Post by Lowlander » Mon Dec 12, 2011 10:52 am

Yes, File > Manage Collections, edit the Collection and enable the Album Artist tree node.
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

Post Reply