Import to Custom 3

Get answers about using the current release of MediaMonkey for Windows.

Moderator: Gurus

mlr
Posts: 24
Joined: Sat Jun 14, 2008 7:50 pm
Location: South Africa

Import to Custom 3

Post by mlr » Mon Jun 04, 2012 9:09 am

I have 29433 Tracks that I want to populate Custom 3 field with the following:

Column Header: Song.Id (as identifier), Custom 3 (the price per track)
Line Data:
63, 2.05
64, 2.15
65, 2.15

How do I do this?
MediaMonkey Gold-Lifetime user since 2007
System: Windows 7 Ultimate SP 1

Lowlander
Posts: 46091
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: Import to Custom 3

Post by Lowlander » Mon Jun 04, 2012 11:13 am

Custom 3 is a single line, single value field. You can enter the data, but it will be a single line, single value.
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

mlr
Posts: 24
Joined: Sat Jun 14, 2008 7:50 pm
Location: South Africa

Re: Import to Custom 3

Post by mlr » Mon Jun 04, 2012 3:58 pm

Low,

What I meant was, how can I update (other than manually) the Custom 3 Field with something like this:
For each [MM4.Songs] where [MM4.Songs].[SongId] = [Sourcefile].[SongId] Update [MM4.Songs].[Custom 3] with [Sourcefile].[Custom 3]

The SongId I got from a MM4 Export Report & My source could be Access\Excel \Text

Therefore, each song's Custom 3 will only have 1 entry.

(I had a look at the txt importer and it's all greek to me... :oops: )

Thanks
MediaMonkey Gold-Lifetime user since 2007
System: Windows 7 Ultimate SP 1

Lowlander
Posts: 46091
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: Import to Custom 3

Post by Lowlander » Mon Jun 04, 2012 8:10 pm

The txt importer is the way to go, but would need to be modified to fit your particular needs.
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

Post Reply