Page 1 of 1

Add/Rescan does not display results

Posted: Thu Jul 23, 2015 11:51 pm
by MPG
Hi,
Periodically I have to do a rescan to add some new albums/tracks despite the Continuous Monitoring set. For the last several months, the rescan is not displaying the results of the scan. Any ideas on how to get it. Yes, I am running the latest version. :)

TIA,
mpg

Re: Add/Rescan does not display results

Posted: Fri Jul 24, 2015 12:30 pm
by Lowlander
To re-enable the Scan Results dialog after scanning set ConfirmScanResults to ConfirmScanResults=1 in the MediaMonkey.ini file
From: http://www.mediamonkey.com/wiki/index.p ... elp:#Notes

Re: Add/Rescan does not display results

Posted: Mon Jul 27, 2015 9:12 am
by MPG
Worked. Thanks for the 100th time LowLander. Appreciate your assistance. Somewhere along the line I must have inadvertently clicked the "Do Not Show" checkbox. All in good working order now!

Re: Add/Rescan does not display results

Posted: Fri Aug 05, 2016 4:36 pm
by joshb
This problem just happened to me, and the .ini edit worked - many thanks.
This is inconsistent: I see in the Scan Results dialog box the "Don't Show this again" checkbox, but no place in Options>Library a way to undo the results of clearing that checkbox. That is, the only way to undo this confirmation dismissal is by editing the .ini file, but all other Library confirmations DO have on/off controls in Options. Why is this? An oversight in including this ? Fixed in MMW V5 I hope?

- Josh

Re: Add/Rescan does not display results

Posted: Sun Aug 20, 2017 9:24 am
by KADEO26
I encountered this situation and applied the edit - Add/Rescan now displaying OK