Tracks/TotalTracks

Get answers about using the current release of MediaMonkey for Windows.

Moderator: Gurus

IngoM
Posts: 3
Joined: Tue Mar 06, 2018 12:09 pm

Tracks/TotalTracks

Post by IngoM » Tue Mar 06, 2018 12:21 pm

Hello,

I'm new in this Forum, but I'm using MediaMonkey for a long time. Now I have issues with a special player software.
This software sees TrackNumber and TotalTracks in one tag. For example "1/11", "2/11"; but sometimes only "1", "2" etc.

I don't know, how to edit the value of TotalTracks; there's no column in MediaMonkey.
I would like to edit or remove the value of TotalTracks

Best regards
Ingo

Lowlander
Posts: 44261
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: Tracks/TotalTracks

Post by Lowlander » Tue Mar 06, 2018 12:38 pm

This is not available in MediaMonkey.
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

IngoM
Posts: 3
Joined: Tue Mar 06, 2018 12:09 pm

Re: Tracks/TotalTracks

Post by IngoM » Tue Mar 06, 2018 2:45 pm

I know; but it would be nice to have a field for "TotalTracks".
Or is there an area for Improvement requests?

Best regards
Ingo

IngoM
Posts: 3
Joined: Tue Mar 06, 2018 12:09 pm

Re: Tracks/TotalTracks

Post by IngoM » Tue Mar 06, 2018 2:55 pm

Or is it a bug? Please, do a simple test:

Insert "111/99" into Song#. Close MediaMonkey. Reopen and you see "111" as Song#.
Insert "111/" and as many characters, you like into Song#. Close MediaMonkey.
You will get "111"; but different Software will see everything you typed in after the "/".

What do you think about?

Best regards
Ingo

Post Reply