Creating Subsets using Filters

Get answers about using the current release of MediaMonkey for Windows.

Moderator: Gurus

rowdy123
Posts: 1
Joined: Fri Oct 11, 2019 6:56 pm

Creating Subsets using Filters

Post by rowdy123 » Fri Oct 11, 2019 7:18 pm

Hi, from a previous posting it was noted that subsets of a library could be set up using a "Filters" option. I would like to do this so I can easily differntiate between albums I've put on my media server and those storred on a portable HDD (which may not be fully tagged).

On the help page: https://www.mediamonkey.com/sw/webhelp/ ... monkey.htm
it indicates that "Filters can be defined or edited via File > Manage Filters"

I'm using MediaMonkey 4.1.20 with a Gold license and I can't see any "Mange Filters" option under "Files" and can't see any obvious way to add a Filter option in the toolbar configuration.

Any help would be appreciated.

Lowlander
Posts: 46185
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: Creating Subsets using Filters

Post by Lowlander » Sun Oct 13, 2019 5:22 pm

This is Collections in MediaMonkey 4 available under File > Manage Collections.
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

Post Reply