Page 1 of 1

i needed drivers updated on the sound blaster live card

Posted: Mon Jan 07, 2019 2:01 am
by helenharry
okay i got the program slim drivers. it works it found drivers i needed that i could not find anyway else. with out going to each driver file and clicking update driver.

it also found some that were missing so i updated all them on this computer but still not fixing the display errors in mm 4 .

but the reason for this post is on the other computer it found i needed drivers updated on the sound blaster live card.
so i had the program get them and install them.

now the sound driver is called kX project? and has 1 through 7 devices listed in the sound card options?
and is asio? my usb sound driver also changed to an asio one? what the hockey sticks is going on here?

Re: i needed drivers updated on the sound blaster live card

Posted: Mon Jan 07, 2019 8:20 pm
by Peke
Hi,
This would be very hard to tell without debugging your PC completely, but from your questions and your own answers I would say that you have serious compatibility issues, that unfortunately broke on MMW.

Keep us posted on results.

Re: i needed drivers updated on the sound blaster live card

Posted: Mon Jan 07, 2019 10:54 pm
by pushpull
helenharry wrote:
Mon Jan 07, 2019 2:01 am
so i had the program get them and install them.
now the sound driver is called kX project? and has 1 through 7 devices listed in the sound card options?
and is asio? my usb sound driver also changed to an asio one? what the hockey sticks is going on here?
I suspect that your driver fetching software went and retrieved this driver.

Here is a Github link that seems applicable as well.

Re: i needed drivers updated on the sound blaster live card

Posted: Sun Feb 17, 2019 4:33 am
by mesolee
Hey anybody with expereince and willing to help please help me out here.

heres all the info

i have windows xp home edition
30gig hard drive.. i think
high speed cable net

the error message is 0x80040201
the description states that an event was unable to invoke any of the subscribers. i have went to sound blaster's site (creative) and there technical support didn't work i got the same error.... somebody please help me out...it would be greatly appreciated not having sound just reeks.

Re: i needed drivers updated on the sound blaster live card

Posted: Mon Feb 18, 2019 10:11 pm
by Peke
Hi,
I'll try to upload my old package of SBLive drivers somewhere and hope that they would help you.

Will let you know when they are done.

Re: i needed drivers updated on the sound blaster live card

Posted: Mon Feb 18, 2019 10:28 pm
by Peke