How-To Manually Load the Com Object?

This forum is for questions / discussions regarding development of addons / tweaks for MediaMonkey.

Moderator: Gurus

TankCR
Posts: 51
Joined: Thu Sep 24, 2009 12:55 pm

How-To Manually Load the Com Object?

Post by TankCR » Fri Nov 01, 2013 2:25 pm

Is there a way to manually load the com object? I don't want to do a full install of MM4 but I would like to work with the portable version, but I need the com object loaded. I assume this would occur by registering the DLL, but I am not sure which one.
TankCR

Lowlander
Posts: 46648
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: How-To Manually Load the Com Object?

Post by Lowlander » Fri Nov 01, 2013 2:50 pm

Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

TankCR
Posts: 51
Joined: Thu Sep 24, 2009 12:55 pm

Re: How-To Manually Load the Com Object?

Post by TankCR » Fri Nov 01, 2013 3:46 pm

That didn't quite work for me, but I found ".\MediaMonkey.exe /elevate /regcomserver" worked
TankCR

Post Reply