Can I... 'send tracks to top of playlist'?

This forum is for questions / discussions regarding development of addons / tweaks for MediaMonkey.

Moderator: Gurus

Can I... 'send tracks to top of playlist'?

Postby Bluegill » Sun Dec 14, 2014 8:18 pm

I have quite a large playlist, about 1,000 tracks to sort through.

When I add tracks to the playlist they go to the bottom and as you can imagine highlighting and dragging those up to the top can take about 5-7 minutes of time. (Even when going up/down, over and over the threshold of the top line which causes a slight quickening of the pace.)

Is there any way I can just highlight the tracks and 'send to top of playlist'?

Thanks!
Bluegill
 
Posts: 2
Joined: Sun Dec 14, 2014 8:13 pm

Re: Can I... 'send tracks to top of playlist'?

Postby Peke » Sun Dec 14, 2014 8:59 pm

Not directly, But you can easily make script and add button to send selected tracks to beginning of playlist.
Best regards,
Pavle
MM Core Developer and Admin of free MediaMonkey extensions Hosting
Image
Image
Peke
 
Posts: 10441
Joined: Tue Jun 10, 2003 7:21 pm
Location: Serbia

Re: Can I... 'send tracks to top of playlist'?

Postby Bluegill » Mon Dec 15, 2014 7:47 am

Hm, how do I do this? :-?

Thanks.
Bluegill
 
Posts: 2
Joined: Sun Dec 14, 2014 8:13 pm

Re: Can I... 'send tracks to top of playlist'?

Postby Alain44 » Tue May 10, 2016 10:58 am

Hello all,

I have the same problem... Anybody could please explain a solution ?

Thank you very much ;)
Alain44
 
Posts: 1
Joined: Tue May 10, 2016 10:54 am

Re: Can I... 'send tracks to top of playlist'?

Postby Peke » Thu May 12, 2016 7:23 pm

By using http://www.mediamonkey.com/wiki/index.p ... :MoveTrack

I moved this to right forum someone here should help you.
Best regards,
Pavle
MM Core Developer and Admin of free MediaMonkey extensions Hosting
Image
Image
Peke
 
Posts: 10441
Joined: Tue Jun 10, 2003 7:21 pm
Location: Serbia


Return to MediaMonkey 4 Addons developer forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests