Resume Play or Pause at MM start-up v2.2/3.1 [Script]

Download and get help for different MediaMonkey Addons.

Moderators: Peke, Gurus

DiddeLeeDoo
Posts: 1017
Joined: Wed Mar 01, 2006 1:09 am
Location: In a jungle down under
Contact:

Post by DiddeLeeDoo » Mon Jan 07, 2008 5:49 am

To avoid any kind of delay adjustments I changed it to a 'dynamic' timer, so that you do not have to adjust any timers.

I updated the script on the first post in this thread. Hopefully that'll put an end to the variations.
Image

DiddeLeeDoo
Posts: 1017
Joined: Wed Mar 01, 2006 1:09 am
Location: In a jungle down under
Contact:

Post by DiddeLeeDoo » Mon Jan 07, 2008 6:10 am

Many thanks to RedX for showing how a simple mmip script can be made. I added an updated mmip in the first post.
Image

GargantulaKon
Posts: 155
Joined: Sat Oct 06, 2007 1:54 pm

Post by GargantulaKon » Mon Jan 07, 2008 5:18 pm

Cool, thanks. I will try the new script out.
MediaMonkey Gold (Lifetime)
- If my configuration's specifications are helpful, please go here.

GargantulaKon
Posts: 155
Joined: Sat Oct 06, 2007 1:54 pm

Post by GargantulaKon » Mon Mar 10, 2008 7:38 am

Ever since installing ResumePlay, I have been having problems with ratings disappearing, info I entered to disappear and the play count to go back to 0. I realize it only when I close and re-open MM later.

I do not know if it is the beta version I have that is doing it or what.
MediaMonkey Gold (Lifetime)
- If my configuration's specifications are helpful, please go here.

DiddeLeeDoo
Posts: 1017
Joined: Wed Mar 01, 2006 1:09 am
Location: In a jungle down under
Contact:

Post by DiddeLeeDoo » Mon Mar 10, 2008 7:42 am

It is pretty safe to say that this script is not to blame. All this script does is to find out if you are playing something, and if so, store the play position and play/pause status to the registry when you close MM.

It does not do anything else...
Image

GargantulaKon
Posts: 155
Joined: Sat Oct 06, 2007 1:54 pm

Post by GargantulaKon » Mon Mar 10, 2008 8:35 am

Oh, OK. I thought so. It was just coincidence then. Thank you.
MediaMonkey Gold (Lifetime)
- If my configuration's specifications are helpful, please go here.

spacefish
Posts: 1427
Joined: Mon Jan 14, 2008 7:21 am
Location: Denmark

Post by spacefish » Mon Mar 10, 2008 9:50 am

It's probably related to this bug which this script may in fact trigger.
Image
MM Gold 3.0.3.1183 : Vista HP SP1 (x86) : Zen Stone (2GB)
Zekton: An original MM3 skin by Eyal.
Scripts in Use: Add/Remove PlayStat | Auto Album DJ | AutoRateAccurate | Backup
Case & Leading Zero Fixer | Classification & Genre Changer | Clean Scripts.ini | Clear
Field | Custom Report | Discogs Auto-Tag Web Search | Forget Crossfade | Invert
Selection/Select None | Last 100... | Lyricator | Lyrics to Instrumental | MonkeyRok
MusicBrainz Tagger | My Custom Nodes | Now Playing Art Node | Play History & Stats
Right Click for Reports | Right Click for Scripts | Right Click for Web | Stop After Current
WebNodes

GargantulaKon
Posts: 155
Joined: Sat Oct 06, 2007 1:54 pm

Post by GargantulaKon » Mon Mar 10, 2008 12:16 pm

Nice find Spacefish! That sounds like what I am experiencing. It looks like they are working on it though, but it should have been fixed for the version I am running now, v3.0.3.1140. I am having the issue with this version.
MediaMonkey Gold (Lifetime)
- If my configuration's specifications are helpful, please go here.

spacefish
Posts: 1427
Joined: Mon Jan 14, 2008 7:21 am
Location: Denmark

Post by spacefish » Mon Mar 10, 2008 1:01 pm

No, it will be fixed in the next version (perhaps). I'm using .1140 and all my testing has been with that version and previous.
Image
MM Gold 3.0.3.1183 : Vista HP SP1 (x86) : Zen Stone (2GB)
Zekton: An original MM3 skin by Eyal.
Scripts in Use: Add/Remove PlayStat | Auto Album DJ | AutoRateAccurate | Backup
Case & Leading Zero Fixer | Classification & Genre Changer | Clean Scripts.ini | Clear
Field | Custom Report | Discogs Auto-Tag Web Search | Forget Crossfade | Invert
Selection/Select None | Last 100... | Lyricator | Lyrics to Instrumental | MonkeyRok
MusicBrainz Tagger | My Custom Nodes | Now Playing Art Node | Play History & Stats
Right Click for Reports | Right Click for Scripts | Right Click for Web | Stop After Current
WebNodes

GargantulaKon
Posts: 155
Joined: Sat Oct 06, 2007 1:54 pm

Post by GargantulaKon » Mon Mar 10, 2008 1:14 pm

Ah, in that thread I read that it was fixed in 1140, that is why I was confused.
MediaMonkey Gold (Lifetime)
- If my configuration's specifications are helpful, please go here.

spacefish
Posts: 1427
Joined: Mon Jan 14, 2008 7:21 am
Location: Denmark

Post by spacefish » Mon Mar 10, 2008 1:17 pm

Ludek wrote:This bug (as been originally reported by Christoph in the first note) was fixed. You can check over in the build 1141 (once is available) and
yes, it was also related to the fact that the current (highlighted) track have SongsID = -1 after restart MM (Was not read from DB). But this problem seemed to occur only for the highlighted track.
Looks like it's 1141. :wink:
Image
MM Gold 3.0.3.1183 : Vista HP SP1 (x86) : Zen Stone (2GB)
Zekton: An original MM3 skin by Eyal.
Scripts in Use: Add/Remove PlayStat | Auto Album DJ | AutoRateAccurate | Backup
Case & Leading Zero Fixer | Classification & Genre Changer | Clean Scripts.ini | Clear
Field | Custom Report | Discogs Auto-Tag Web Search | Forget Crossfade | Invert
Selection/Select None | Last 100... | Lyricator | Lyrics to Instrumental | MonkeyRok
MusicBrainz Tagger | My Custom Nodes | Now Playing Art Node | Play History & Stats
Right Click for Reports | Right Click for Scripts | Right Click for Web | Stop After Current
WebNodes

GargantulaKon
Posts: 155
Joined: Sat Oct 06, 2007 1:54 pm

Post by GargantulaKon » Mon Mar 10, 2008 1:20 pm

Oops. :lol: Thanks for clearing that up.
MediaMonkey Gold (Lifetime)
- If my configuration's specifications are helpful, please go here.

spacefish
Posts: 1427
Joined: Mon Jan 14, 2008 7:21 am
Location: Denmark

Post by spacefish » Mon Mar 10, 2008 1:57 pm

No problem. I can't wait for it to be fixed myself since it's preventing me from using several favorite scripts right now.
Image
MM Gold 3.0.3.1183 : Vista HP SP1 (x86) : Zen Stone (2GB)
Zekton: An original MM3 skin by Eyal.
Scripts in Use: Add/Remove PlayStat | Auto Album DJ | AutoRateAccurate | Backup
Case & Leading Zero Fixer | Classification & Genre Changer | Clean Scripts.ini | Clear
Field | Custom Report | Discogs Auto-Tag Web Search | Forget Crossfade | Invert
Selection/Select None | Last 100... | Lyricator | Lyrics to Instrumental | MonkeyRok
MusicBrainz Tagger | My Custom Nodes | Now Playing Art Node | Play History & Stats
Right Click for Reports | Right Click for Scripts | Right Click for Web | Stop After Current
WebNodes

Benn
Posts: 300
Joined: Sat Jul 12, 2008 11:59 am
Location: Cornwall, United Kingdom

Re: Resume Play or Pause at MM start-up v2.2/3.1 [Script]

Post by Benn » Tue Aug 26, 2008 8:27 am

Thank you, I love this. No problems either :)

shrikant

Re: Resume Play or Pause at MM start-up v2.2/3.1 [Script]

Post by shrikant » Fri Aug 29, 2008 7:55 am

nice script!
remmebers me of the built-in feature of Amarok!

Post Reply