Page 63 of 66

Re: Genre Finder 5.0 - Updated 05/08/2012

Posted: Wed Jun 03, 2015 3:03 pm
by trixmoto
I'm not sure, I think that should work :-?

Re: Genre Finder 5.0 - Updated 05/08/2012

Posted: Sun Aug 16, 2015 11:52 am
by mhendu
Has something changed at Last.fm? The script isn't working for me at the moment - it worked last weekend just fine. Now it runs but won't pull in any genres, and I haven't changed any settings.

Re: Genre Finder 5.0 - Updated 05/08/2012

Posted: Sun Aug 16, 2015 1:33 pm
by AdrianG
mhendu wrote:Has something changed at Last.fm? The script isn't working for me at the moment - it worked last weekend just fine. Now it runs but won't pull in any genres, and I haven't changed any settings.
I notice the same thing. When running, it comes back right away saying all tracks processed yet nothing changes with the genre. I upgraded to Windows 10. Did you upgrade to Windows 10?

I also notice a similar issue with BatchArtfinder2014.

Maybe Windows 10 breaks some add-ins ?

Re: Genre Finder 5.0 - Updated 05/08/2012

Posted: Sun Aug 16, 2015 1:35 pm
by mhendu
I'm still on Windows 7, so it's not related to Windows 10. Nothing has changed on my system since last week.

Re: Genre Finder 5.0 - Updated 05/08/2012

Posted: Sun Aug 16, 2015 1:56 pm
by Freuz
Hi,
same here. I'm on windows 7. It worked like 4 days ago, but seems to be broken today.
just saying "Genre=[Unknown]" in log file. Even though i've tried with very classic tracks like beatles, rolling stones, kraftwerk etc..

Re: Genre Finder 5.0 - Updated 05/08/2012

Posted: Fri Aug 21, 2015 3:41 am
by xpat123
Mine is not working either. Maybe this is the problem (text from the lastfm website):

We’re currently migrating data (including scrobbles) to our new site and to minimise data disruption, we’ve temporarily suspended some functionality. Rest assured, we’re re-activating features one-by-one as soon as each data migration completes. Keep an eye on progress

Re: Genre Finder 5.0 - Updated 05/08/2012

Posted: Thu Aug 27, 2015 11:49 am
by Abderius
Mime isn't working too, with a more detailed log I could make a workaround.

Just changed the line 800 on GenreFinder.vbs from str = FixGenre(ele.ChildNodes.Item(0).Text) TO str = FixGenre(ele.ChildNodes.Item(1).Text)

The problem apparently is because of a little change in the xml the last.fm is returning.

Re: Genre Finder 5.0 - Updated 05/08/2012

Posted: Fri Aug 28, 2015 12:20 am
by freuz
thanks !
now it started working again just like you said.

great :)

Re: Genre Finder 5.0 - Updated 05/08/2012

Posted: Tue Sep 01, 2015 8:27 am
by AdrianG
Making the change to line 800 worked for me too. Thanks!

Re: Genre Finder 5.0 - Updated 05/08/2012

Posted: Wed Sep 02, 2015 11:30 am
by freuz
it's working but i suspect something else is wrong with the settings "use top results" / "Minimum match". seems you get alla possible results even if you set top results to high (100) level.

or am I doing something wrong perhaps?

Re: Genre Finder 5.0 - Updated 05/08/2012

Posted: Mon Sep 21, 2015 5:44 pm
by djkawa2
Hey guys, i dont know if this is related to the posts above, but the script stopped working for me. i tried modifying the line 800, did not fix it. I am using this very useful script with multiple values and a bunch of "white" lists. would be really good if it worked again.. any news on your side?

Re: Genre Finder 5.0 - Updated 05/08/2012

Posted: Tue Sep 22, 2015 11:56 am
by lifeinbeats
Also having issues even after adjusting line 800!

Re: Genre Finder 5.0 - Updated 05/08/2012

Posted: Thu Sep 24, 2015 12:29 am
by jochen69
Hello,
when i want to change settings, get error

Error #-2147418113 - SonbgsDB.SDBUIDropDown
Control '' has no parent window
GenreFinder.vbs Line: 2022, Colunn: 4

Re: Genre Finder 5.0 - Updated 05/08/2012

Posted: Mon Sep 28, 2015 1:29 am
by spinorama
not working for me either.

it worked fine until recently. any chance a fix is in the works? i used this all the time and now it just doesn't retrieve anything at all. :(

Re: Genre Finder 5.0 - Updated 05/08/2012

Posted: Fri Oct 02, 2015 4:48 pm
by P0wderkeg
I think it broke since the last.fm site redesign. maybe something changed in the api. The last.fm play importer is broke too.