MonkeyFlow 1.4

Download and get help for different MediaMonkey Addons.

Moderators: Peke, Gurus

Re: MonkeyFlow 1.4

Postby MMFrLife » Fri Jul 11, 2014 5:31 pm

Meander, No go.

I must have it installed improperly. My MM is portable. What's yours and where do you have your MFlow ".exe" and ".vbs" files stored?
MM user since 2003 (lifetime since 2012) "Trying to imagine life without music gives me a headache"
track properties; dir/fn mask configurations; check out ZvezdanD's scripts
MMW 4.1.18.1842b; fav scripts > RegExp Find & Replace 5.1.0; Magic Nodes 5.1.0; Advanced Duplicate Find & Fix 3.8.2;
Backup 6.0; Clear Now Playing Button 1.2
...always back it up, especially before doing anything major!!!
Win. explorer alt. for power users [free]; great file/folder renamer [used by nasa]
MMFrLife
 
Posts: 2774
Joined: Fri Oct 26, 2012 9:04 pm

Re: MonkeyFlow 1.4

Postby MMFrLife » Fri Jul 11, 2014 6:21 pm

I figured it out !!

For it to be embedded, you have to have the files in Scripts > Auto folder......regardless of install type.
There are no window position/sizing issues with it embedded, as it just does fullscreen (no border to manipulate).

But it can also be run semi-standalone outside of MM. This is what I had. Too bad outside window does not rember last pos., as is native behavior in OS.
Maybe an OS default border menu could be implemented in a future version.

Happy, happy! 8)
MM user since 2003 (lifetime since 2012) "Trying to imagine life without music gives me a headache"
track properties; dir/fn mask configurations; check out ZvezdanD's scripts
MMW 4.1.18.1842b; fav scripts > RegExp Find & Replace 5.1.0; Magic Nodes 5.1.0; Advanced Duplicate Find & Fix 3.8.2;
Backup 6.0; Clear Now Playing Button 1.2
...always back it up, especially before doing anything major!!!
Win. explorer alt. for power users [free]; great file/folder renamer [used by nasa]
MMFrLife
 
Posts: 2774
Joined: Fri Oct 26, 2012 9:04 pm

Re: MonkeyFlow 1.4

Postby RiteshRituraj » Sun Jul 13, 2014 9:22 am

@Meander
Yeah, I checked the monkeyflow_cache folder. It's totally empty! I guess it's not normal. What do you suggest I do next ?

Thanks in advance !
RiteshRituraj
 

Re: MonkeyFlow 1.4

Postby Meander » Tue Jul 15, 2014 12:49 pm

RiteshRituraj,

First step. Make sure MM isn't running. Delete monkeyflow_cache folder. Re-open MM.

Let's see if simply forcing a re-creation does the trick.
Meander
 
Posts: 58
Joined: Fri Jun 06, 2014 8:45 am

Re: MonkeyFlow 1.4

Postby popsmike » Wed Jul 16, 2014 6:51 am

Hey guys is there a way to put the monkeyflow.log file into the Portable\Temp folder of a portable install.
Thanks in advance.
Mike
popsmike
 
Posts: 150
Joined: Thu Oct 05, 2006 11:02 am
Location: Hull,UK

Re: MonkeyFlow 1.4

Postby Alikalix » Fri Oct 10, 2014 6:12 am

Hi! I've copied whole MediaMonkey with MediaMonkey folder placed in User\... to the new computer but MonkeyFlow wouldn't start. It doesn't even show the initialization screen. Tried turning off the antivirus, clean istallations, debug installation, runing as administrator, but without any change. It only creates MonkeyFlow folder in AppData\Local but nothing else in Temp nor Roaming. What to do?

***But old version almost works. It has to be run directly from monkeyflow.exe in Scripts\Auto folder, then enabled through the MonkeyFlow toggle in the MediaMonkey and when shutting down the MediaMonkey, in order to start M.Flow next time avoiding again that black screen instead of initialization, the M.F. has to be disabled through the toggle again. Mystery...

***Also on the MediaMonkey 3 is M.F. 1.3 working flawlessly.
Alikalix
 
Posts: 16
Joined: Sun May 23, 2010 9:57 am

Re: MonkeyFlow 1.4

Postby Humanahum » Fri May 01, 2015 11:27 am

Hi everyone. I have recently updated my MM and took with me the Addon MonkeyFlow. what used to work like a dream in now a mystery! I installed the Add on into the Auto Folder and unzipped it. I then ran MM as admin. The programme opened fine and Monkey Flow appeared on the "view" tag. However there is just a white box in the play area. I can enlarge it etc but there is no artwork, no words and no menu to change the settings. I have tried all the usual things and nothing seems to work. I seem to remember before that I double clicked on the Monkey Flow icon. Doing that now gets no response. It used to say initializing Monkey Flow but now - nothing - Any ideas?
Humanahum
 
Posts: 1
Joined: Fri May 01, 2015 11:17 am

Re: MonkeyFlow 1.4

Postby gbauch » Wed Jul 13, 2016 3:25 pm

Hi everyone

I'm using MonkeyFlow for quite a long time and I love this tool, but now a problem appeared:

On one of my Computers it's working very well (Windows 10 with newest Updates, MediaMonkey 4.1.13.1801, MonkeyFlow 1.4). On my other Computer (Windows 7 SP1, MediaMonkey 4.1.13.1801, MonkeyFlow 1.4) everything was fine, too.
After an Update of the second Computer to Windows 10 (newest Updates, MediaMonkey 4.1.13.1801, MonkeyFlow 1.4) Monkey Flow consequently refuses to work. I tried everything I found in this forum or elsewhere. I also compared the permissions of any folder between the two Windows 10 Machines. Everything seems to be how it should be.

Then I recognized that winviz.exe isn't starting on the second machine. Starting in maually results in:
"This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more information."
Also no monkeyflow_cache, gen_py and monkeyflow.log are created.

I even reinstalled all Visual C++ Redistributables, but nothing I tried resulted in a change.

Is there any idea for a solution?
gbauch
 
Posts: 1
Joined: Wed Jul 13, 2016 1:54 pm

Re: MonkeyFlow 1.4

Postby Trev1 » Fri Aug 19, 2016 6:48 am

Humanahum wrote:Hi everyone. I have recently updated my MM and took with me the Addon MonkeyFlow. what used to work like a dream in now a mystery! I installed the Add on into the Auto Folder and unzipped it. I then ran MM as admin. The programme opened fine and Monkey Flow appeared on the "view" tag. However there is just a white box in the play area. I can enlarge it etc but there is no artwork, no words and no menu to change the settings. I have tried all the usual things and nothing seems to work. I seem to remember before that I double clicked on the Monkey Flow icon. Doing that now gets no response. It used to say initializing Monkey Flow but now - nothing - Any ideas?


I have EXACTLY the same problem at the moment!

Anybody out there that can help us please???
Trev1
 
Posts: 48
Joined: Wed Nov 12, 2008 9:10 am

Re: MonkeyFlow 1.4

Postby snowleopard » Mon Nov 21, 2016 10:25 pm

I have only ever got this plugin to work half the time I have tried installing it. Has anyone tried to update it and make it more stable, at least the install process? It would be nice to see a version certified for the current version of MMG
snowleopard
 
Posts: 38
Joined: Wed Dec 19, 2012 11:19 pm

Re: MonkeyFlow 1.4

Postby snowleopard » Sun Dec 04, 2016 11:30 am

I guess MonkeyFlow is a deadend at this point.
snowleopard
 
Posts: 38
Joined: Wed Dec 19, 2012 11:19 pm

Re: MonkeyFlow 1.4

Postby powergroove69 » Sat Sep 30, 2017 4:46 am

Download location is gone...
powergroove69
 
Posts: 3
Joined: Sun May 06, 2012 7:57 am
Location: Basel, Switzerland

Re: MonkeyFlow 1.4

Postby Guest » Wed Oct 18, 2017 5:40 am

is there an alternative download location or can someone send me the 1.4 version?
Guest
 

Re: MonkeyFlow 1.4

Postby ziagg » Mon Nov 13, 2017 4:13 am

Hi, if someone could make version 1.4 available again it would be much appreciated - the download link is dead.
ziagg
 

Re: MonkeyFlow 1.4

Postby popsmike » Sun Nov 19, 2017 10:50 am

Here is a link to the version i have, I dont know how to tell which it is as its not installed in the usual manner, there is a txt document inside the zip file which I use for my personal cache file so you will have to sort this bit out for yourself.

https://www.dropbox.com/s/633c94acn5on6ug/MonkeyFlow.zip?dl=0
I hope this helps.

Mike
Windows 10 Pro x64 2TB USB3 External Hdd with Quad Core 3600Mhz CPU and 10GB Ram
MM 4.1.15.1821 Portable on External Hdd
TESTING MM 5.0.0.2057
Numerous Addons
User Since 2006 (Lifetime License) since 2012
popsmike
 
Posts: 150
Joined: Thu Oct 05, 2006 11:02 am
Location: Hull,UK

Previous

Return to Need Help with Addons?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests