Monkey Rok 6.2 - Updated 06/07/2014

Download and get help for different MediaMonkey Addons.

Moderators: Peke, Gurus

trixmoto
Posts: 10024
Joined: Fri Aug 26, 2005 3:28 am
Location: Barton, UK
Contact:

Re: Monkey Rok 6.1 - Updated 09/03/2013

Post by trixmoto » Tue May 28, 2013 6:47 am

I've not been able to replicate it. What skin are you using?
Download my scripts at my own MediaMonkey fansite.
All the code for my website and scripts is safely backed up immediately and for free using Dropbox.
Send me BTC: 34VQPVsf9mCeR4nfhFvvBYZqQ7LkqNZ8Mn
Send me LTC: 3P1mzrfbyscdhbxRpXLgKz7tufGAU3SrEG
Send me DOGE: 9xPpYSqgF7P5yQiqvE1VqWb4UjxVCCLFJ6
Check out these great cryptocurrency faucets... BTC / LTC / DOGE

gamb2009
Posts: 52
Joined: Wed May 02, 2012 8:33 pm

Re: Monkey Rok 6.1 - Updated 09/03/2013

Post by gamb2009 » Wed May 29, 2013 1:30 pm

I am using "Metro" skin. MetroMonkey skin for Monkey Rok.
I will try a different one to see if things changes.
gamb2009

gamb2009
Posts: 52
Joined: Wed May 02, 2012 8:33 pm

Re: Monkey Rok 6.1 - Updated 09/03/2013

Post by gamb2009 » Wed May 29, 2013 1:37 pm

No. It is the same thing with all skins... biographies roll down as the are loaded and, when the end is reached, rolls-up back and desappears living only the rest of the fields visible. The problem is specific with all boigraphies panel.
gamb2009

adrianp
Posts: 10
Joined: Thu Jun 13, 2013 9:45 pm

Re: Monkey Rok 6.1 - Updated 09/03/2013

Post by adrianp » Fri Jun 14, 2013 1:29 am

Skins and extensions are all new to me, but I just set up Track8 and downloaded their skin for MR and for some reason MR seems to be looking for the skin under skins\classic instead of skins\Track8.

If I renamed the Track8 folder to classic everything works fine.

Any ideas would could be going on?

Guest

Re: Monkey Rok 6.1 - Updated 09/03/2013

Post by Guest » Mon Jun 24, 2013 8:07 am

Hi. I'm new to all this. I thought I had an idea of how media monkey and scripts worked, but when I tried to install Monkey Rok, a pop=up appeared on media monkey that said "unable to install." When I looked at the extensions, it Monkey Rok was there, but it didn't appear in the interface. I tried installing 6.1, then 5.0 and 5.1, but none of them worked. Am I supposed to install all the previous versions? And I already asked this in the Lyric Timer thread, but I can't find the Lyric Timer download on your website. Sorry if I got any terms wrong.

thedaffyduck
Posts: 3
Joined: Tue Sep 11, 2007 10:23 pm

Re: website

Post by thedaffyduck » Fri Jun 28, 2013 5:00 pm

Hi, your website seems to be messing up. Homepage shows but all script links show a blank page. Tried IE and FF, both showed same problem. Thanks

trixmoto
Posts: 10024
Joined: Fri Aug 26, 2005 3:28 am
Location: Barton, UK
Contact:

Re: Monkey Rok 6.1 - Updated 09/03/2013

Post by trixmoto » Mon Jul 01, 2013 7:12 am

@adrianp - You need to select the MR skin that you are using in the settings for MR.

@Guest - I'm not sure why it wouldn't install - try running MM as administrator first and see if that fixes it.

@thedaffyduck - Ah yes, it looks like my site is having some issues - I'll get onto my web host about it.
Download my scripts at my own MediaMonkey fansite.
All the code for my website and scripts is safely backed up immediately and for free using Dropbox.
Send me BTC: 34VQPVsf9mCeR4nfhFvvBYZqQ7LkqNZ8Mn
Send me LTC: 3P1mzrfbyscdhbxRpXLgKz7tufGAU3SrEG
Send me DOGE: 9xPpYSqgF7P5yQiqvE1VqWb4UjxVCCLFJ6
Check out these great cryptocurrency faucets... BTC / LTC / DOGE

Trev1
Posts: 48
Joined: Wed Nov 12, 2008 9:10 am

Monkey-Rok Problem - Please help!!

Post by Trev1 » Mon Jul 08, 2013 7:33 am

I x-ed out (top right ) of all the panels of Monkey-rok by a mistake.

Now, I just have the External panels (top tracks, etc.) but not the Album Art for the now playing, plus all the associated stats.

How can I get this back please?

I tried uninstalling and reinstalling Monkeyrok but the problem prevails :(
The missing info seems to appear for a split second and then dissapear..

Please help !! thanks very much
Last edited by Lowlander on Fri Jul 12, 2013 9:31 am, edited 1 time in total.
Reason: Merged with existing topic

trixmoto
Posts: 10024
Joined: Fri Aug 26, 2005 3:28 am
Location: Barton, UK
Contact:

Re: Monkey-Rok Problem - Please help!!

Post by trixmoto » Tue Jul 09, 2013 2:57 am

It's better to post help for a script in the script's thread. Having said that, you need to look in the options sheets to re-enable the panels.
Download my scripts at my own MediaMonkey fansite.
All the code for my website and scripts is safely backed up immediately and for free using Dropbox.
Send me BTC: 34VQPVsf9mCeR4nfhFvvBYZqQ7LkqNZ8Mn
Send me LTC: 3P1mzrfbyscdhbxRpXLgKz7tufGAU3SrEG
Send me DOGE: 9xPpYSqgF7P5yQiqvE1VqWb4UjxVCCLFJ6
Check out these great cryptocurrency faucets... BTC / LTC / DOGE

trixmoto
Posts: 10024
Joined: Fri Aug 26, 2005 3:28 am
Location: Barton, UK
Contact:

Re: Monkey-Rok Problem - Please help!!

Post by trixmoto » Tue Jul 09, 2013 3:27 am

Not really, I don't have a copy of MM on this computer. But it's Tools > Options > MonkeyRok settings. One of those options sheets, probably the second or third, has a whole section for which panels to hide. You'll need to uncheck all the ones you want to see, if I remember correctly.
Download my scripts at my own MediaMonkey fansite.
All the code for my website and scripts is safely backed up immediately and for free using Dropbox.
Send me BTC: 34VQPVsf9mCeR4nfhFvvBYZqQ7LkqNZ8Mn
Send me LTC: 3P1mzrfbyscdhbxRpXLgKz7tufGAU3SrEG
Send me DOGE: 9xPpYSqgF7P5yQiqvE1VqWb4UjxVCCLFJ6
Check out these great cryptocurrency faucets... BTC / LTC / DOGE

x1x2x3
Posts: 39
Joined: Sun Aug 16, 2009 4:56 am

Re: Monkey Rok 6.1 - Updated 09/03/2013

Post by x1x2x3 » Sat Aug 17, 2013 11:13 am

MonkeyRok eclipse gives me these little red X's

Other skins work fine, how to fix?

Image

robinsiebler
Posts: 5
Joined: Fri Dec 17, 2010 12:48 am

Blank window

Post by robinsiebler » Tue Sep 03, 2013 8:53 am

When I first launch Media Monkey, I get the ActiveX warning. After that, the library statistics display. As soon as I play a song, the window turns blank. I enabled the debug log, but it doesn't say much:

MonkeyRok 6.1 started...

Panel enabled...
[OnPlayChange()]
SongID=-1
Skin before update...
Show header...
Showing statistics...
No filter
Rebuilding the cache
Totals...
Averages...
Top 10 Artists...
Top 10 Albums...
Top 10 Genres...
Ratings...
Ratings Played...
Skin after update...

trixmoto
Posts: 10024
Joined: Fri Aug 26, 2005 3:28 am
Location: Barton, UK
Contact:

Re: Monkey Rok 6.1 - Updated 09/03/2013

Post by trixmoto » Sun Sep 08, 2013 1:30 am

"SongID=-1" indicates that the song you are playing is not in the database. Maybe you are playing songs directly from the "My Computer" node or a device node?
Download my scripts at my own MediaMonkey fansite.
All the code for my website and scripts is safely backed up immediately and for free using Dropbox.
Send me BTC: 34VQPVsf9mCeR4nfhFvvBYZqQ7LkqNZ8Mn
Send me LTC: 3P1mzrfbyscdhbxRpXLgKz7tufGAU3SrEG
Send me DOGE: 9xPpYSqgF7P5yQiqvE1VqWb4UjxVCCLFJ6
Check out these great cryptocurrency faucets... BTC / LTC / DOGE

tbs
Posts: 2
Joined: Sat Aug 24, 2013 6:20 pm

Re: Monkey Rok 6.1 - Updated 09/03/2013

Post by tbs » Tue Sep 10, 2013 2:58 am

How can I avoid this ActiveX warning:

Image

Everything works fine after to accepts it.

Thanks.

tbs
Posts: 2
Joined: Sat Aug 24, 2013 6:20 pm

Re: Monkey Rok 6.1 - Updated 09/03/2013

Post by tbs » Sat Sep 14, 2013 6:44 am

How to avoid the activeX warning on startup? The panel is working fine, but prompt is very annoying.

thanks.

Post Reply