Page 15 of 22

Re: Lyricator v1.1.1 #31 (2010-12-16)

Posted: Wed Dec 07, 2011 6:45 am
by aba
good lyrics website is http://www.isinglyrics.com/

Re: Lyricator v1.1.1 #31 (2010-12-16)

Posted: Sun Dec 11, 2011 6:25 am
by clubsoda
conspirator, where does lyricsplugin have to be installed to? In the mediamonkey plugins folder? I assume you used the winamp one, no?

Thanks!

Re: Lyricator v1.1.1 #31 (2010-12-16)

Posted: Tue Dec 13, 2011 9:44 am
by kyloma
Amazing, it works great!
Thank you ^_^

Re: Lyricator v1.1.1 #31 (2010-12-16)

Posted: Sun Dec 25, 2011 2:47 am
by jcferpa
SerĂ¡ muy tarde para decir??... EL MEJOR SCRIPT DE TODOS!! Funciona perfecto!!
It will be too late to say?? ... THE BEST SCRIPT FOR ALL! It works perfect!

GRACIAS!!

Re: Lyricator v1.1.1 #31 (2010-12-16)

Posted: Thu Dec 29, 2011 9:44 am
by Plotino
Please, can you post a working download link?

Re: Lyricator v1.1.1 #31 (2010-12-16)

Posted: Sat Jan 07, 2012 1:41 am
by neonfire999
I am also interested in downloading this script but the link appears to be dead. Could someone re-upload it?

Re: Lyricator v1.1.1 #31 (2010-12-16)

Posted: Sat Jan 07, 2012 4:16 am
by heartofhate
snox wrote:There you go again. Hope this one lasts longer than the one on Megaupload.

http://www.mediafire.com/?n4p6d38w4yp69gv
here you have the download link again. just look a few posts above...

Re: Lyricator v1.1.1 #31 (2010-12-16)

Posted: Sat Jan 07, 2012 8:14 am
by Vyper
Could a moderator put that link in the first post so people don't have to go searching for it please? :)

Re: Lyricator v1.1.1 #31 (2010-12-16)

Posted: Sat Jan 07, 2012 7:13 pm
by BKKKPewsey
As a new user to this great script I would just like to say thanks to the devs.
12 track album highlighted and 10 secs later all the correct lyrics found :D
Unfortunately it then took over a minute for MM4 to write the tags :roll:

Re: Lyricator v1.1.1 #31 (2010-12-16)

Posted: Sun Jan 08, 2012 2:45 am
by heartofhate
BKKKPewsey wrote:Unfortunately it then took over a minute for MM4 to write the tags :roll:
that's really unusual. maybe you had some background processes in MM running when you did that?

Re: Lyricator v1.1.1 #31 (2010-12-16)

Posted: Mon Jan 09, 2012 2:29 pm
by BKKKPewsey
heartofhate wrote:that's really unusual. maybe you had some background processes in MM running when you did that?
Oh how I wish that was true -unfortunately it's the norm for me - although sometimes MM4 gets off its fat A## and moves as quick as MM3 :P
The devs have got my install folder now so fingers crossed :roll:

Re: Lyricator v1.1.1 #31 (2010-12-16)

Posted: Thu Jan 12, 2012 11:44 am
by sirandar
I have been using lyricator from the beginning ..... it often didn't work though that usually wasn't Lyricator's problem.

I would like to say thanks for even attempting this script and pulling it off as well as all the various authors did. It save me from combing all the skanky sites in search of lyrics.

I am guessing the skanky sites and the music producers don't like this much, but thanks for doing it anyway and keeping up with changes.

Re: Lyricator v1.1.1 #31 (2010-12-16)

Posted: Fri Jan 13, 2012 3:13 am
by stardust rain
Hey, guys, first of all thanks for this addon, it's been real great. But then my computer crashed, I had to change hard drives, installed Windows XP and it doesn't work anymore.

I'm on Win XP 32, with MM 4.02. I've looked through this thread and other threads, and tried to run as admin and unticking the 'install for current user', installing lyricsplugin, but I still get this screen:

Image

Any help? Thanks.

Re: Lyricator v1.1.1 #31 (2010-12-16)

Posted: Wed Jan 18, 2012 6:25 pm
by skycap
I'm having trouble with this. I uninstalled and re-installed it again and when I run it I get this

checkbox
0
Switchfoot
Enough To Let Me Go

It does this for all the music I put.

Any help?

Re: Lyricator v1.1.1 #31 (2010-12-16)

Posted: Thu Jan 19, 2012 9:42 am
by fizzjob
skycap wrote:I'm having trouble with this. I uninstalled and re-installed it again and when I run it I get this

checkbox
0
Switchfoot
Enough To Let Me Go

It does this for all the music I put.

Any help?
I've seen that before, and it's pretty easy to fix:

http://mediamonkey.com/forum/viewtopic. ... ob#p301202