Move database and keep Play Counts?

Download and get help for different MediaMonkey Addons.

Moderators: Peke, Gurus

lorie
Posts: 32
Joined: Fri Jan 04, 2008 11:58 am
Location: NW USA

Move database and keep Play Counts?

Post by lorie » Fri Dec 30, 2011 6:08 pm

Posted this in the Need Help forum (http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =1&t=63450); they said I should try here.

I am trying to move my MM library to new laptop from desktop. The songs are all greyed out and the only way to get them to play is to rescan the folder. This causes the library to triple and the only section of it that plays does not inherit the DB properties such as Play Count.

How do I keep my db when moving to a different computer? Or redoing the original, as I plan to reconfigure the desktop as soon as I get the laptop up and running? Is there some script or add-on that works? I tried those suggested in the original thread with no success.

Help!

Lois

Lowlander
Posts: 45905
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: Move database and keep Play Counts?

Post by Lowlander » Sat Dec 31, 2011 12:12 am

No, you should ask in the addons thread itself: http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... ge#p282679
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

Locked