Where is the Case Checker script?

Download and get help for different MediaMonkey Addons.

Moderators: Peke, Gurus

bonzo728
Posts: 36
Joined: Tue Mar 31, 2009 7:43 pm

Where is the Case Checker script?

Post by bonzo728 » Mon Apr 01, 2013 4:14 pm

I downloaded this script a few years back and I just updated my machine and am trying to replace all my scripts. Is this one still available? I have done some searching and have come up empty handed. Is there something else that I should be using instead? Thanks.

Lowlander
Posts: 45085
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: Where is the Case Checker script?

Post by Lowlander » Mon Apr 01, 2013 4:36 pm

The basic Case Checker script comes included and is available as Tools > Scripts > Case Checker.

There is also:
http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... ading+zero
http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... se+leading
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

bonzo728
Posts: 36
Joined: Tue Mar 31, 2009 7:43 pm

Re: Where is the Case Checker script?

Post by bonzo728 » Mon Apr 01, 2013 5:29 pm

Lowlander wrote:The basic Case Checker script comes included and is available as Tools > Scripts > Case Checker.

There is also:
http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... ading+zero
http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... se+leading
Wow, such an idiot. I realized it was included right after I posted! Sorry about that!

TwistedFaith
Posts: 6
Joined: Thu Oct 18, 2012 5:18 am

Re: Where is the Case Checker script?

Post by TwistedFaith » Fri May 03, 2013 12:08 pm

I'm just curious is there a way to edit the words in the Case Checker Script (ie I want certain words to be forced to "Case" a certain way), or a way to edit How the Case Checker works (ie HAVE ALL UPPERCASE, have all lowercase, Have proper case, Or First Letter Uppercase)? If so How? I already have the Case & Leading Zero. I like it but I cant properly Hotkey it.

Lowlander
Posts: 45085
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: Where is the Case Checker script?

Post by Lowlander » Fri May 03, 2013 12:35 pm

You can edit case.vbs in Program Files\MediaMonkey\Scripts

Note though that every MediaMonkey upgrade it gets overwritten so you probably want to create a copy of your edits or create a new entry in scripts.ini for you edited vbs version.
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

zuilserip
Posts: 34
Joined: Wed Feb 22, 2012 8:00 pm

Re: Where is the Case Checker script?

Post by zuilserip » Wed May 08, 2013 1:41 pm

Is there an elegant way of handling multiple case rules for different languages? The existing rules work great for English, but for not always for other languages. For example, in English 'do' is a verb and should be capitalized as 'Do', but in Portuguese 'do' is a preposition and should be left as 'do'. Is there a way to maintain multiple capitalization rules a select the appropriate one based on the language used?

Hdhntr23
Posts: 73
Joined: Tue Nov 27, 2012 10:21 am

Re: Where is the Case Checker script?

Post by Hdhntr23 » Thu Nov 23, 2017 2:12 pm

Bump... anyone?

Peke
Posts: 11449
Joined: Tue Jun 10, 2003 7:21 pm
Location: Serbia
Contact:

Re: Where is the Case Checker script?

Post by Peke » Sat Nov 25, 2017 9:46 pm

You can directly Edit Case Checker Script in Scripts folder and add your own rules.
Best regards,
Pavle
MediaMonkey Team lead QA/Tech Support guru
Admin of Free MediaMonkey addon Site HappyMonkeying
Image
Image
How to add Images to forum

Post Reply