Page 2 of 6

Yep!

Posted: Tue Apr 10, 2007 6:44 pm
by johnbot
Thanks for your quick reply. Downloaded, installed - works perfectly!

Posted: Wed Jul 11, 2007 9:04 am
by fizzjob
steegy,

I'm having a bit of trouble with this...

When I attempt to add a node, the shortcut keys never work. When I'm attempting to assign keys, if I hold down "CTRL-ALT-1", nothing happens. If I manually type Ctrl+Alt+1, it's accepted, but then pressing CTRL+ALT+1 doesn't bring me to that node - or do anything, for that matter. Am I doing something wrong?

Posted: Wed Jul 11, 2007 3:55 pm
by Steegy
Yes, it's a MM problem that's been mentioned before. Hopefully it will get fixed in some MM3 version. Shortcut keys don't seem to work on some places (e.g. for toolbar (sub)items added by scripts).

Posted: Thu Jul 12, 2007 3:30 pm
by Eyal
Great script, great functionnality.

Thank you Steegy, I just discovered it and it was the missing piece I've needed.

Posted: Thu Jul 19, 2007 4:03 pm
by TulsaMJ
OK, so this script is AWESOME.

Just had to say that!

Posted: Sun Sep 16, 2007 3:44 am
by surfer
Does this script work on the new MM 3.0 beta2?
If not, could you please update?

Posted: Sun Sep 16, 2007 8:37 am
by Steegy
It doesn't work on MM3 because some internal script handling (and error handling) has been changed.
As it is now I don't think it's possible to make the script work for MM3. I'll take a good look and ask the MM devs for a re-solution.

Posted: Wed Dec 19, 2007 6:18 pm
by Teknojnky
I thought this was working the other day with mm3 rc5, however today I am unable to use favorite nodes with any 'location' node.

It still works with playlists and artist/albums etc.

the error given:
an error occured while auto-opening the specified node. Possibly, the node specification is incorrect. The node had has been opened as far as possible.


it doesn't open anything at all on the location node. wierd.

Posted: Thu Dec 20, 2007 2:27 am
by drjboulder
Magically started working for me in RC5. mostly use it to navigate to nodes in "my computer", which previously were not working with earlier RC's.

Posted: Thu Dec 27, 2007 4:32 am
by Music_Cat
I get the same error with MM3...... :(
an error occurred while auto-opening the specified node. Possibly, the node specification is incorrect. The node had has been opened as far as possible.

Posted: Fri Jan 04, 2008 2:17 pm
by kedro
Ive the same error :(

poem

Posted: Fri Jan 11, 2008 10:16 pm
by aidan_cage
I must admit,
I miss this script
8)
PEACE

Posted: Sat Jan 12, 2008 11:04 am
by Guest
Ditto.

He's not been seen this side of Christmas.

I miss Steegy!

Posted: Sun Jan 20, 2008 7:00 am
by limex
Hi,
is there any script that does the same as the fav node?
I searched the forum but couldn't find anything.
THX

Posted: Thu Feb 07, 2008 7:06 pm
by MyCsPiTTa
Doh, I tried this out before I realised it's not for MM3. so my next querstion - how do I uninstall it? :(