FavouriteNodes: Add Favourite Nodes submenu to MediaMonkey

Download and get help for different MediaMonkey Addons.

Moderators: Peke, Gurus

Steegy
Posts: 3452
Joined: Sat Nov 05, 2005 7:17 pm
Location: Belgium
Contact:

Post by Steegy » Tue Feb 12, 2008 5:41 pm

[Not "back"] I'm just taking a look around. The stage is all yours.
Extensions: ExternalTools, ExtractFields, SongPreviewer, LinkedTracks, CleanImport, and some other scripts (Need Help with Addons > List of All Scripts).

Music_Cat
Posts: 40
Joined: Wed Dec 26, 2007 9:26 am
Location: South Africa - formerly UK

Post by Music_Cat » Sun Mar 30, 2008 6:25 am

I'm back with Fav Nodes not working again - tried everything as before - even reinstalled script....
the error given:
an error occured while auto-opening the specified node. Possibly, the node specification is incorrect. The node had has been opened as far as possible.
Read through the forum and you'll learn plenty

Music_Cat
Posts: 40
Joined: Wed Dec 26, 2007 9:26 am
Location: South Africa - formerly UK

Post by Music_Cat » Sun Mar 30, 2008 8:42 am

This is interesting....

If I assign a shortcut key i.e. l for location - it works! :D

But not if I use the tool bar button?

:(
Read through the forum and you'll learn plenty

Music_Cat
Posts: 40
Joined: Wed Dec 26, 2007 9:26 am
Location: South Africa - formerly UK

Post by Music_Cat » Tue May 13, 2008 4:00 am

Still doesn't work even after XP reinstall... :-?
Read through the forum and you'll learn plenty

MM3 monkey
Posts: 445
Joined: Mon Aug 27, 2007 2:34 am

Re: FavouriteNodes: Add Favourite Nodes submenu to MediaMonkey

Post by MM3 monkey » Wed Jan 07, 2009 6:00 am

I think I always had the same problem with this script (I've only used it in MM3) that it won't let me assign hotkeys.

In the hotkey field when I assign a Favourite Node, I can put in e.g. "F" but not "Ctrl+F" or any key combination that includes Ctrl, Alt, Shift.

The script (Steegy's 1.2 update at the bottom of the previous page) works fine from the toolbar, so thanks very much again, Steegy.

As he has kindly given the OK for anyone to take over this script, I wonder if anyone might like to do that? Or is my problem unique to me?

Or is there an alternative way, of which I am not aware, to quickly go to commonly used nodes?

real_per
Posts: 26
Joined: Thu Jan 31, 2008 5:13 pm
Contact:

Re: FavouriteNodes: Add Favourite Nodes submenu to MediaMonkey

Post by real_per » Thu Jan 29, 2009 11:57 am

How is this supposed to work in MM3 ?

I installed the exe, and can add shotcuts to "Favourite Node".
I can also delete them under "Edit"

But the actual "Favourite Node" is no where to be seen ?

Help please! :)

Teknojnky
Posts: 5533
Joined: Tue Sep 06, 2005 11:01 pm
Contact:

Re: FavouriteNodes: Add Favourite Nodes submenu to MediaMonkey

Post by Teknojnky » Thu Jan 29, 2009 12:01 pm

There is no 'node', there should be a menu on the toolbar which has the list of other 'favorite' nodes.

its like the favorites menu in IE.

real_per
Posts: 26
Joined: Thu Jan 31, 2008 5:13 pm
Contact:

Re: FavouriteNodes: Add Favourite Nodes submenu to MediaMonkey

Post by real_per » Thu Jan 29, 2009 3:41 pm

No, I don't have anything... ?

Screenshot:
http://i39.tinypic.com/33ogyeo.jpg

Teknojnky
Posts: 5533
Joined: Tue Sep 06, 2005 11:01 pm
Contact:

Re: FavouriteNodes: Add Favourite Nodes submenu to MediaMonkey

Post by Teknojnky » Thu Jan 29, 2009 4:08 pm

yes it is there, next to the batch art finder button (looks like google G), its the orange red blue button

real_per
Posts: 26
Joined: Thu Jan 31, 2008 5:13 pm
Contact:

Re: FavouriteNodes: Add Favourite Nodes submenu to MediaMonkey

Post by real_per » Thu Jan 29, 2009 4:48 pm

Ah, thanks alot! :)
I was looking for the house icon, as per page one..

I guess there's no chance of having it as a seperate node ? :)

Teknojnky
Posts: 5533
Joined: Tue Sep 06, 2005 11:01 pm
Contact:

Re: FavouriteNodes: Add Favourite Nodes submenu to MediaMonkey

Post by Teknojnky » Thu Jan 29, 2009 5:03 pm

I doubt it, that would be a completely different script. This one simply gives you quick menu access to existing nodes, it doesn't consolidate them under a new node.

If you want to customize the tree, check the options you can hide and re-organize the order of the existing nodes there.

Bart D
Posts: 17
Joined: Tue Jan 27, 2009 7:41 am

Re: FavouriteNodes: Add Favourite Nodes submenu to MediaMonkey

Post by Bart D » Mon Mar 23, 2009 3:36 am

Anyone knows why the shortcuts dont work in 3.1.0.1227 ?

Total
Posts: 12
Joined: Mon Mar 09, 2009 3:14 am
Location: Russia
Contact:

Re: FavouriteNodes: Add Favourite Nodes submenu to MediaMonkey

Post by Total » Sat Apr 04, 2009 7:21 am

Bart D wrote:Anyone knows why the shortcuts dont work in 3.1.0.1227 ?
+1 :-?
Hardcore Fan

Russian MediaMonkey Community:
http://forum.sibnet.ru/index.php?showtopic=213689

spacekris
Posts: 159
Joined: Sun Mar 05, 2006 8:09 pm

Re: FavouriteNodes: Add Favourite Nodes submenu to MediaMonkey

Post by spacekris » Tue Jun 09, 2009 7:18 am

is it possible to add a new toolbar, lets say "favor" and make the favorites icon appear on that toolbar?
what do i have to change in the .vbs? i tried to simply replace "TBstandard" by "favor" but it gives me an error.

spacekris
Posts: 159
Joined: Sun Mar 05, 2006 8:09 pm

Re: FavouriteNodes: Add Favourite Nodes submenu to MediaMonkey

Post by spacekris » Thu Jun 11, 2009 6:51 am

also i am not sure how the focus is working.
sometimes the chosen folder is at the bottom of the lister-view and sometimes on the top.
can this be changed somehow so that the chosen folder is always opened directly underneath the shortcuts-bar?

Post Reply