Page 25 of 31

Re: Auto Album DJ 3.5 [MM2+3]

Posted: Thu Nov 12, 2009 2:31 pm
by Desertway
trixmoto wrote:
Desertway wrote:A genre from the list in options.
I'm sorry, what does this mean?
Sorry. When I go into the Auto Album DJ options (more). I check "Jazz" from the popup list under the genre filter.

Re: Auto Album DJ 3.5 [MM2+3]

Posted: Fri Nov 13, 2009 4:36 am
by trixmoto
Well in that case you should only ever have jazz albums selected. Sorry, I think I may have misread your first post. I've never seen an album selected that isn't of the right genre. Maybe this album was already selected and queued internally (not in the now playing list) before you selected jazz?

Re: Auto Album DJ 3.5 [MM2+3]

Posted: Fri Nov 13, 2009 12:15 pm
by Desertway
trixmoto wrote:Well in that case you should only ever have jazz albums selected. Sorry, I think I may have misread your first post. I've never seen an album selected that isn't of the right genre. Maybe this album was already selected and queued internally (not in the now playing list) before you selected jazz?
That's probably the answer. Thanks.

Re: Auto Album DJ 3.5 [MM2+3]

Posted: Tue Apr 06, 2010 9:22 pm
by DJeter1234
Hi, this option finally convinced me to switch away from iTunes (along with a droid), but your script seems to improperly add some albums insomuch as it only adds a few (and sometimes only one) song, and not necessarily the first track. Any suggestions? MM3 recognizes the tracks as being in the same album, and I synchronized tags with no result. I am using MM3, AADJ 3.5, and Windows 7.

Re: Auto Album DJ 3.5 [MM2+3]

Posted: Tue Apr 06, 2010 9:30 pm
by DJeter1234
Also possibly pertinent, when i manually add a complete album to the now playing list that had only been partially added by AADJ 3.5, and then press the next album button, it correctly skips the entire album

Re: Auto Album DJ 3.5 [MM2+3]

Posted: Wed Apr 07, 2010 3:36 am
by trixmoto
Well this script will not add the whole album at once, it only adds the tracks as they are called upon depending on your settings, but left to it's own devices it should load all the tracks from an album in order. Is this not happening?

Re: Auto Album DJ 3.5 [MM2+3]

Posted: Sat Apr 10, 2010 12:11 am
by DJeter1234
Correct, it is moving on to the next album before adding/playing all the tracks on the current album.

Re: Auto Album DJ 3.5 [MM2+3]

Posted: Sat Apr 10, 2010 5:27 am
by trixmoto
Can you create a debug log and send it to me?

Re: Auto Album DJ 3.6 - Updated 02/05/2010

Posted: Sat May 01, 2010 6:49 pm
by trixmoto
New version (3.6) is now available to download from my website. Changes include...

- Fixed min. and avg. ratings not working for half star values
- Fixed rating boundaries for non-standard values
- Fixed errors if cached song IDs are no longer in library
- Fixed "play a new album" sometimes clearing cache incorrectly

Re: Auto Album DJ 3.6 - Updated 02/05/2010

Posted: Sat May 08, 2010 12:33 pm
by PPb
Hi,

I tried using your script but got a Runtimeerror in VBScript
(Error #424, Object required: 'list', Line: 630, Column: 4)
Any ideas?

PPb

Re: Auto Album DJ 3.6 - Updated 02/05/2010

Posted: Sat May 08, 2010 1:33 pm
by trixmoto
Ooops! :oops: You'll need to replace lines 629-632...

Code: Select all

    End If
    If list.Count = 0 Then
      Set list = Nothing
    End If
...with...

Code: Select all

      If list.Count = 0 Then
        Set list = Nothing
      End If
    End If

Re: Auto Album DJ 3.6 - Updated 02/05/2010

Posted: Sat May 08, 2010 4:49 pm
by PPb
OK, that got rid of the error, but still it's not really working. AutoDJ just keeps it's normal behavior, that is filling the playlist with random songs from all my albums, and not all songs from a random album.
I did choose "Auto AlbumDJ" in the "add tracks from"-rolldown in the options panel.
What am I doing wrong?

Thanx in advance

PPb

Re: Auto Album DJ 3.6 - Updated 02/05/2010

Posted: Sat May 08, 2010 6:01 pm
by PPb
Please ignore my last post; I found the problem.
(The script was set to use a minimum rating of 3, but since I never use the rating feature all my albums are rated "unknown" thus the script could not find any album.)
Anyway, now its working I like this addon alot!
Trixmoto, thanks for sharing this (and all your other) scripts!! Great work, man!

Greetz,
PPb

Re: Auto Album DJ 3.6 - Updated 02/05/2010

Posted: Sun May 09, 2010 5:57 am
by trixmoto
Thanks, I'm glad you've got it working and are enjoying it! :)

Re: Auto Album DJ 3.6 - Updated 02/05/2010

Posted: Mon May 31, 2010 2:03 pm
by seaweed
This script is so good, thanks. I just switched from my main pc to my spare and really missed it.

Wins my vote for "Most important Feature I never knew I wanted"

Runner up or tied is Monkey Rock.

Cheers,
Steve