m3u's

Report bugs & feature requests for MediaMonkey for Android and learn about the newest beta build.

Moderator: Gurus

rovingcowboy
Posts: 14162
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

m3u's

Post by rovingcowboy » Sun Dec 02, 2012 2:44 am

Got error alert, mma didnt know what an m3u was and refused to play it,. M3u was made on android with free app that makes m3u's out of directorys, you pick a directory and it makes list from all files in first folder and all its sub folders. Very simple lists, i made basic m3u list in note pad, it didn't know what that format was either.
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy 5 Android 5) 6. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.

rusty
Posts: 7296
Joined: Tue Apr 29, 2003 3:39 am
Location: Montreal, Canada

Re: m3u's

Post by rusty » Sun Dec 02, 2012 2:57 am

Are you saying that MMA isn't picking up the m3u in its list of playlists? or that when you click an .m3u (e.g. in ES Explorer), MediaMonkey fails to process it?

btw, what' the app that you're referring to that generates the .m3u files for you?

-Rusty

rovingcowboy
Posts: 14162
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Re: m3u's

Post by rovingcowboy » Sun Dec 02, 2012 3:07 am

App is called ( MY PLAYLIST MAKER VR 2.0.3 ) its freeware.

Mma finds his and old ones i had from other players i tried that they left behind when i uninstalled them, but it only seemed to play ones in his playlist section.

That app's were linked to by short cuts, so i guess its by way of going through file system mma wont play them. Mma came up as an option to play the m3u's when i clicked on the short cut but gave me that error.
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy 5 Android 5) 6. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.

rusty
Posts: 7296
Joined: Tue Apr 29, 2003 3:39 am
Location: Montreal, Canada

Re: m3u's

Post by rusty » Wed Dec 05, 2012 8:56 pm

So it turns out that atm, .m3u files aren't directly parsed by mma. Android takes care of that, and MMA presents the playlists directly within the application.

From my perspective, this isn't a really important feature.

-Rusty

rovingcowboy
Posts: 14162
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Re: m3u's

Post by rovingcowboy » Thu Dec 06, 2012 12:21 am

rusty wrote:So it turns out that atm, .m3u files aren't directly parsed by mma. Android takes care of that, and MMA presents the playlists directly within the application.

From my perspective, this isn't a really important feature.

-Rusty
Oh okay thanks for finding out why they didnt work.

Its important to have a way to start the playlists without having to open mma up and go through it to pick one, makes it easy for driving to change playlists and not go through hoops with your eyes off the road, but then i have my radio and my cd player that i will use them, and keep phone for walking in malls or in the park.
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy 5 Android 5) 6. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.

rovingcowboy
Posts: 14162
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Re: m3u's

Post by rovingcowboy » Wed Nov 20, 2013 7:29 am

This post is old and was for mma beta 1.
Newest version mma 4 beta has playlists that work from the home screen page making this post voided.
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy 5 Android 5) 6. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.

Post Reply