Anyone using MMA on an LG V20?

Get answers about the current release of MediaMonkey for Android

Moderator: Gurus

Anyone using MMA on an LG V20?

Postby rusty » Thu Jul 06, 2017 11:52 am

Hi,

A user reported problems installing MMA on an LG V20 and we don't have one in house for testing. Is anyone else using MMA on a V20?

Thanks.

-Rusty
rusty
 
Posts: 7070
Joined: Tue Apr 29, 2003 3:39 am
Location: Montreal, Canada

Re: Anyone using MMA on an LG V20?

Postby GaryC357 » Fri Sep 01, 2017 8:10 pm

I'm using a V20. I've had nothing but issues with duplicate track listings, sometimes even duplicate files on my SSD card. I've had to wipe all my music off my phone & correct my library on my PC several times now. MMA worked great on my old Samsung phone. On the LGV20...not so much.
GaryC357
 

Re: Anyone using MMA on an LG V20?

Postby Lowlander » Mon Sep 18, 2017 2:43 pm

Which version of MMA and how did you sync?
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)
Lowlander
 
Posts: 43411
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: Anyone using MMA on an LG V20?

Postby camecamp » Sun Oct 08, 2017 8:47 pm

I'm using a V20, and MMA is working fine for me. I have about 240GB of music.

I did have a lot of problems initially because I was syncing over an unreliable WiFi connection. The connection seemed fine for most other things, but MMA sync seemed to be very vulnerable, and would frequently quit or hang. That seemed to corrupt the database, so I ended up with duplicate tracks. I tried USB sync but that also didn't work very well, with similar problems. Finally I bought a new router and everything works fine now.
camecamp
 
Posts: 6
Joined: Mon Dec 03, 2007 12:29 am


Return to Need help (mma)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests