I can't open "options" Log: CC193FAC[#14404]

Report bugs & feature requests for MediaMonkey 5 and learn about the newest builds.

Moderator: Gurus

I can't open "options" Log: CC193FAC[#14404]

Postby Blomi » Wed Sep 20, 2017 4:09 am

Hello Everyone.

If I click the three dot menu -> Tools -> Options
I see just a greyout Mediamonkey

Image

After some time an Error-Window accures.

Image

I can click Restart, OK, it is all the same. I end up in a loop. MM5 keeps greyout and always the log window comes...
If I exit MM5 with the TaskManager, the Error still goes on. Only a restart saves me out of this mollusk loop.

Best regards, Christopher
MMA, always currently beta
MMW4, always current Beta
MMW5, alpha testint, but not in combination of MMA
OnePlus 3, Citrus-CAF
Android 7.1.2
Windows 10
Blomi
 
Posts: 49
Joined: Wed Jan 12, 2011 9:28 am

Re: I can't open "options" Log: CC193FAC

Postby PetrCBR » Thu Sep 21, 2017 1:18 am

Hi. First try to update to latest build (2078). If error persist, send me your persistent.json (it's in portable folder).
PetrCBR
 
Posts: 1337
Joined: Tue Mar 07, 2006 5:31 pm
Location: Czech

Re: I can't open "options" Log: CC193FAC

Postby Blomi » Thu Sep 21, 2017 4:10 am

Hi PetrCBR,

still no luck with the new build.
I'll send you another log and my persistent.json.

Hope it helps.
MMA, always currently beta
MMW4, always current Beta
MMW5, alpha testint, but not in combination of MMA
OnePlus 3, Citrus-CAF
Android 7.1.2
Windows 10
Blomi
 
Posts: 49
Joined: Wed Jan 12, 2011 9:28 am

Re: I can't open "options" Log: CC193FAC

Postby PetrCBR » Thu Sep 21, 2017 5:41 am

Thanks. Added to mantis as 14404.
PetrCBR
 
Posts: 1337
Joined: Tue Mar 07, 2006 5:31 pm
Location: Czech

Re: I can't open "options" Log: CC193FAC

Postby Blomi » Thu Sep 21, 2017 4:25 pm

Thank you very much. I hope I could helped you.
Any idea, how long the time would take? Because I really need to open the options. :-?
MMA, always currently beta
MMW4, always current Beta
MMW5, alpha testint, but not in combination of MMA
OnePlus 3, Citrus-CAF
Android 7.1.2
Windows 10
Blomi
 
Posts: 49
Joined: Wed Jan 12, 2011 9:28 am

Re: I can't open "options" Log: CC193FAC

Postby TIV73 » Fri Sep 22, 2017 2:58 am

Regardless of how long it takes until the next public revision is posted, do you know what kind of settings you need to change? If so, you could try to directly set the correct values in your mm.ini to bypass the options dialog.
TIV73
 
Posts: 43
Joined: Sat Nov 12, 2011 1:31 pm

Re: I can't open "options" Log: CC193FAC

Postby PetrCBR » Fri Sep 22, 2017 3:16 am

Deleting persistent.ini should help.
PetrCBR
 
Posts: 1337
Joined: Tue Mar 07, 2006 5:31 pm
Location: Czech


Return to Alpha testing, bugs, and feature requests (MM5)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron