[SOLVED] 2075/8: Wrong Context Menu

Report bugs & feature requests for MediaMonkey 5 and learn about the newest builds.

Moderator: Gurus

[SOLVED] 2075/8: Wrong Context Menu

Postby malkierian » Sun Sep 24, 2017 8:25 pm

So, fairly often, I would see this context menu show up instead of the one I expected, which is the one with the Play Now/Next/Last, etc:

https://i.gyazo.com/6ad0733e339ed4ec3ae ... 198519.png
https://i.gyazo.com/d3dfab077f9a4d5c154 ... 2d03ae.png

It's harder to get it to happen on a song list, but I could get it to happen around 40% of the time on the Artist or Album Artist views. It just comes up by right-clicking, especially on the album art.

https://i.gyazo.com/a83803c0c911de3959b ... 13083d.mp4
malkierian
 
Posts: 41
Joined: Wed May 10, 2017 1:38 pm

Re: 2075/8: Wrong Context Menu

Postby Peke » Tue Sep 26, 2017 6:00 pm

Can you please try same on non MM5 debug version as from what I see on video you see Debug options where in non debug MM5 version you should not get any response on right click?

Maybe mouse regions needs to be tweaked if you find out that at same spot MM should show Context menu but do not show it.
Best regards,
Pavle
MM Core Developer and Admin of free MediaMonkey extensions Hosting
Image
Image
Peke
 
Posts: 10409
Joined: Tue Jun 10, 2003 7:21 pm
Location: Serbia

Re: 2075/8: Wrong Context Menu

Postby malkierian » Tue Sep 26, 2017 10:43 pm

Is there a MM5 version that isn't debug? I've just been grabbing them from the sticky in this subforum.
malkierian
 
Posts: 41
Joined: Wed May 10, 2017 1:38 pm

Re: 2075/8: Wrong Context Menu

Postby Peke » Wed Sep 27, 2017 7:45 am

Hi,
More details in PM
Best regards,
Pavle
MM Core Developer and Admin of free MediaMonkey extensions Hosting
Image
Image
Peke
 
Posts: 10409
Joined: Tue Jun 10, 2003 7:21 pm
Location: Serbia

Re: 2075/8: Wrong Context Menu

Postby malkierian » Wed Sep 27, 2017 11:23 am

Yep, looks like it isolated in the debug versions. Tried for about three minutes straight of just right-clicking over and over again and the unwanted context menu didn't show once.
malkierian
 
Posts: 41
Joined: Wed May 10, 2017 1:38 pm

Re: [SOLVED] 2075/8: Wrong Context Menu

Postby Peke » Wed Sep 27, 2017 8:15 pm

Hi,
THX for update.

So to conclude this is normal debug version behavior and no bug in MM5.
Best regards,
Pavle
MM Core Developer and Admin of free MediaMonkey extensions Hosting
Image
Image
Peke
 
Posts: 10409
Joined: Tue Jun 10, 2003 7:21 pm
Location: Serbia


Return to Alpha testing, bugs, and feature requests (MM5)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests