Auto Repeat and Auto embedded Visualisation

Any ideas about how to improve MediaMonkey? Let us know!

Moderator: Gurus

kriscs1
Posts: 16
Joined: Thu Mar 29, 2007 5:34 pm

Auto Repeat and Auto embedded Visualisation

Post by kriscs1 » Sun Apr 29, 2007 8:38 am

Don't know if it's been suggested but:
-Embedded visualisation that automatically works when you start the program.
-Auto Repeat Track button that you can toggle on or off and when on it keeps repeating the track when it reaches the end (until toggled off).

Blake
Posts: 801
Joined: Fri Oct 13, 2006 3:39 am
Location: Geelong, Victoria, Australia

Post by Blake » Sun Apr 29, 2007 5:23 pm

1. Check the embedded visualization thread and you will see that Steegy thinks it currently isn't possible.

2. I'm not sure about that one. You could just sort your library so that only the song you want appears then put continuous on.

DaledeSilva
Posts: 893
Joined: Sun May 28, 2006 4:22 am
Location: Australia
Contact:

Post by DaledeSilva » Mon Apr 30, 2007 1:19 am

My Plugins: PrettyPictures [v0.9.2], Forget Crossfade [v1.0], Behind Titlebars [v0.9], Filter Nodes [v1.0.1], View Mode [1.0], BPM.tapper [v1.0]
My Site: http://www.ublik-om.net

rovingcowboy
Posts: 14153
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Post by rovingcowboy » Mon Apr 30, 2007 1:45 am

okay ill start with 1.
it works for me.

2. use the auto button script you were told to when not in shuffle mode it will keep playing the same song for you.

any more answers wanted then ask i get no info i give no info.
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy 5 Android 5) 6. Proscan tablet Android 4.3 ) 7. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.

Steegy
Posts: 3452
Joined: Sat Nov 05, 2005 7:17 pm
Location: Belgium
Contact:

Post by Steegy » Mon Apr 30, 2007 7:27 am

chriscs1 wrote:Embedded visualisation that automatically works when you start the program.
rovingcowboy wrote:it works for me
RovingCowboy, can you explain please?
Extensions: ExternalTools, ExtractFields, SongPreviewer, LinkedTracks, CleanImport, and some other scripts (Need Help with Addons > List of All Scripts).

rovingcowboy
Posts: 14153
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Post by rovingcowboy » Mon Apr 30, 2007 9:18 am

steegy.
the embeded one that is in the player is the one that works.
any other plug in does not start automaticly.

but they did not say what system they have, i don't have vista if they have vista and the one in the
player is not working then there might be
a bug in it. one called not compatiable with vista yet.

if on any other system then just click the player area where it would be just like on winamp and it should start.

leave it running and it will or should start every time. mine does on win98 winMe and this winXp.

even the one on mm 3 starts in this winXp.
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy 5 Android 5) 6. Proscan tablet Android 4.3 ) 7. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.

kriscs1
Posts: 16
Joined: Thu Mar 29, 2007 5:34 pm

Post by kriscs1 » Mon Apr 30, 2007 12:55 pm

But the point is why use less than perfect scripts when they are very simple to implement into MM itself?

Auto-Embedded visualisation may not be possible as a plugin but why can't the developers just add it into MM3's code?

Auto Repeat - Yes, there is a plugin which works great but it doesn't work with shuffle on which I have on all the time. This feature would be child's play to add.

Post Reply