FLAC to ALAC M4A with media monkey?

Any ideas about how to improve MediaMonkey? Let us know!

Moderator: Gurus

tigertales
Posts: 46
Joined: Mon Dec 15, 2008 2:02 am

Re: FLAC to ALAC M4A with media monkey?

Post by tigertales » Tue May 10, 2011 9:43 pm

Any updates??

Lowlander
Posts: 46282
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: FLAC to ALAC M4A with media monkey?

Post by Lowlander » Tue May 10, 2011 9:51 pm

tigertales wrote:Any updates??
nohitter151 wrote:
zoe1271 wrote:Any info on this? I see it was not addressed in MM 3.1.
Any updates regarding this feature will be documented at:
http://www.ventismedia.com/mantis/view.php?id=4797
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

Post Reply