RC1-- Blank space in unskinned mode [3902]

Beta Testing for Windows Products and plugins

Moderator: Gurus

tooscaredtotry
Posts: 130
Joined: Mon Apr 03, 2006 5:31 pm
Contact:

RC1-- Blank space in unskinned mode [3902]

Post by tooscaredtotry » Tue Oct 30, 2007 12:44 pm

please see bottom of player in image

Image

rusty
Posts: 7215
Joined: Tue Apr 29, 2003 3:39 am
Location: Montreal, Canada

Unskinned graphical glitch

Post by rusty » Tue Oct 30, 2007 3:52 pm

tooscarytootry,

hmm... can't reproduce this no matter what.
-If you do a fresh install (having uninstalled beforehand), does it occur?
-Are there specific steps to get this to occur?
-Do you think it's related to multi-monitor?

Thx.

-Rusty

tooscaredtotry
Posts: 130
Joined: Mon Apr 03, 2006 5:31 pm
Contact:

Post by tooscaredtotry » Tue Oct 30, 2007 3:56 pm

Hi,

This is on a fresh install under xp sp2 with dual monitors. I don't know if its multimon caused but I'll disable one and try it.

It always pops up like this when I start MM.. doesn't go away, and resizes properly.

I think it may be related to a funky background process? I get a warning that there is a bg process when I am in skinned mode (even tho there is no status bar showing what it should be). Is there a way to check for bg processes?

DiddeLeeDoo
Posts: 1017
Joined: Wed Mar 01, 2006 1:09 am
Location: In a jungle down under
Contact:

Post by DiddeLeeDoo » Tue Oct 30, 2007 9:16 pm

Rusty, you might have to try on a machine without the
C:\Sources\MediaMonkeyRelease\MP3Datab\Graphics.pas
folder?

I keep getting errors due to not having this file in RC1
Image

rusty
Posts: 7215
Joined: Tue Apr 29, 2003 3:39 am
Location: Montreal, Canada

Errors re. graphics.pas

Post by rusty » Wed Oct 31, 2007 2:24 pm

DiddeLeeDoo,

I'm not quite sure I understand--are you reporting a new bug? or does this somehow relate to the previous bug in which there's a grey area at the bottom of the MM window?

-Rusty

tooscaredtotry
Posts: 130
Joined: Mon Apr 03, 2006 5:31 pm
Contact:

Post by tooscaredtotry » Thu Nov 01, 2007 10:16 am

rusty,

After rebooting I cannot replicate the error. I'm not sure what it was.

thanks

powerpill-pacman
Posts: 154
Joined: Mon Feb 21, 2005 1:07 pm
Location: berlin, germany
Contact:

Post by powerpill-pacman » Thu Nov 01, 2007 10:24 am

I had this error too, right after installing the RC1 over the last beta. But when i restarted MM the error didn't occur again. No multi-monitor-setup here.
Windows 7 Ultimate (64bit) - MediaMonkey 3.2.4.1304
My music on Soundcloud
some more on Last.fm
if you really like my music...

Ian How
Posts: 55
Joined: Wed Dec 20, 2006 2:15 pm

Post by Ian How » Thu Nov 01, 2007 12:30 pm

I'm just a novice here toscaredtotry, but I notice that if you load MM using the non-skinned exe. the bottom of the screen looks very much like your image. Perhaps that's what you did.

Ian

paulmt
Posts: 1170
Joined: Tue Jul 18, 2006 6:06 pm

Post by paulmt » Thu Nov 01, 2007 8:31 pm

I can confirm this appearance in RC1 and previous.
But in all instances this is because I select unskinned, overwrite with windows theme option

rusty
Posts: 7215
Joined: Tue Apr 29, 2003 3:39 am
Location: Montreal, Canada

Unskinned mode artifact

Post by rusty » Sat Nov 03, 2007 6:27 pm

Thx for the clarification. You're right--this happens upon switching from skinned --> unskinned mode (though the problem goes away after the initial switch).

Added to the to do list.

-Rusty

Post Reply