Organize files [#5615]

Beta Testing for Windows Products and plugins

Moderator: Gurus

willyvds
Posts: 388
Joined: Tue Feb 24, 2009 3:30 pm

Organize files [#5615]

Post by willyvds » Tue May 12, 2009 9:26 am

I run 1244 with auto-organize switched on. I also have the files monitored at startup. And indeed, all files appear in the right place. Changes are also reflected in the file name/directory. So that's perfect.

However: the node unsorted tracks (or what's it called in English?) keeps showing all tracks?!
I've also selected all tracks, and have them organised. But still: the node unsorted tracks shows all tracks.

Am I doing something wrong or is there a problem with this in 1244?

Regards, Willy
Last edited by willyvds on Sun May 17, 2009 2:25 pm, edited 1 time in total.

rovingcowboy
Posts: 14153
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Re: Organize files

Post by rovingcowboy » Tue May 12, 2009 12:26 pm

bug.

its not told to update the node is what it sounds like to me. 8)
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy 5 Android 5) 6. Proscan tablet Android 4.3 ) 7. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.

nohitter151
Posts: 23640
Joined: Wed Aug 09, 2006 10:20 am
Location: NJ, USA
Contact:

Re: Organize files

Post by nohitter151 » Wed May 13, 2009 3:26 pm

Can you post your auto-organize mask from the options?
MediaMonkey user since 2006
Need help? Got a suggestion? Can't find something?

Please no PMs in reply to a post. Just reply in the thread.

willyvds
Posts: 388
Joined: Tue Feb 24, 2009 3:30 pm

Re: Organize files

Post by willyvds » Thu May 14, 2009 10:31 am

Folder: \\Woonkamer\doc woonkamer\Mijn muziek\
Mask: <Genre>\<Groeperen>\<Albumartiest>\<Album>\<Volgnummer:2> - <Titel>

In 3.0, the folder was: \\Woonkamer\Doc woonkamer\Mijn muziek\
Changing the case of the first letter of the foldename has reduced the to-do-list to app 5% of the library?!

Regards, Willy

olekristian75
Posts: 10
Joined: Tue Jun 10, 2008 6:09 pm
Location: Oslo, Norway

Re: Organize files

Post by olekristian75 » Thu May 14, 2009 10:54 am

I believe you have the same problem as me.
After updating album and track tags, if the only change is the case of some of the letters, mediamonkey does not update the folder and track names accordingly.
If I manually edit the folder and track name in Windows Explorer so that they match the tags the tracks are removed from the to-do-list.

rusty
Posts: 7203
Joined: Tue Apr 29, 2003 3:39 am
Location: Montreal, Canada

Re: Organize files [#5615]

Post by rusty » Fri May 15, 2009 8:32 am


willyvds
Posts: 388
Joined: Tue Feb 24, 2009 3:30 pm

Re: Organize files [#5615]

Post by willyvds » Sun May 17, 2009 1:38 pm

There may be more to it than just the case issue. But I'll test again when this is resolved and let you know.
Regards, Willy

willyvds
Posts: 388
Joined: Tue Feb 24, 2009 3:30 pm

Re: Organize files [#5615]

Post by willyvds » Sun May 17, 2009 2:24 pm

I have installed 1247, and ran it with monitor at start up and auto-organize on. Whatever it was, for me the problem is completely resolved.
Thanks! Willy

Post Reply