1351: User configurable temp directory missing [#7297]

Beta Testing for Windows Products and plugins

Moderator: Gurus

Lowlander
Posts: 46262
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

1351: User configurable temp directory missing [#7297]

Post by Lowlander » Fri Mar 04, 2011 1:58 pm

In 1351 I no longer see the option for the user to configure the temp directory (Tools > Options > General). I really need this capability.

Tested on skinned 1351 on XP. Can anyone confirm?
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

nohitter151
Posts: 23640
Joined: Wed Aug 09, 2006 10:20 am
Location: NJ, USA
Contact:

Re: 1351: User configurable temp directory missing

Post by nohitter151 » Fri Mar 04, 2011 2:05 pm

MediaMonkey user since 2006
Need help? Got a suggestion? Can't find something?

Please no PMs in reply to a post. Just reply in the thread.

Lowlander
Posts: 46262
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: 1351: User configurable temp directory missing

Post by Lowlander » Fri Mar 04, 2011 2:07 pm

That's horrible. I've already been fuming the last couple days at PlayOn not allowing this to be set in the interface and now MediaMonkey decides to go the same route.
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

Lowlander
Posts: 46262
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: 1351: User configurable temp directory missing

Post by Lowlander » Fri Mar 04, 2011 2:22 pm

And it's baffling me as the UPnP cache location was made customizable: http://www.ventismedia.com/mantis/view.php?id=7451
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

vpsaxman
Posts: 288
Joined: Sun Oct 03, 2010 7:39 pm

Re: 1351: User configurable temp directory missing [#7297]

Post by vpsaxman » Fri Mar 04, 2011 2:45 pm

Yeah I want it back too.
Windows 7 Ultimate 64bit
AMD Phenom II x4 940 (3GHz)
ASRock A780
4GB DDR2 333
ATI Radeon HD 3200
Library on two disks : Western Digital Caviar 1.5TB - WDC 640GB

Lowlander
Posts: 46262
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: 1351: User configurable temp directory missing [#7297]

Post by Lowlander » Mon Mar 07, 2011 11:14 am

Good news, Jiri has indicated it will be brought back. Thanks!
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

vpsaxman
Posts: 288
Joined: Sun Oct 03, 2010 7:39 pm

Re: 1351: User configurable temp directory missing [#7297]

Post by vpsaxman » Thu Mar 10, 2011 11:00 pm

Cool, thank you!
Windows 7 Ultimate 64bit
AMD Phenom II x4 940 (3GHz)
ASRock A780
4GB DDR2 333
ATI Radeon HD 3200
Library on two disks : Western Digital Caviar 1.5TB - WDC 640GB

Lowlander
Posts: 46262
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: 1351: User configurable temp directory missing [#7297]

Post by Lowlander » Fri Mar 11, 2011 11:04 am

I'm very happy too.
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

Post Reply