Page 3 of 3

Re: 1385: losing album art on tracks as they play [#8051]

Posted: Thu Jul 14, 2011 12:56 am
by rusty
Oneweerwolf, can you post a screencap of your Tools > Options > Skin configuration? I still can't replicate the transparency problem.

Thanks.

-Rusty

Re: 1385: losing album art on tracks as they play [#8051]

Posted: Thu Jul 14, 2011 8:37 am
by Onweerwolf
Yes, of course!

Image

(It's cut off to the right on my screen but if you click it you will also find another example of the problem.)

Re: 1385: losing album art on tracks as they play [#8051]

Posted: Tue Aug 09, 2011 5:31 pm
by rusty
Thanks--tracked at http://www.ventismedia.com/mantis/view.php?id=8223 .

The problem seems to be specific to certain images.

-Rusty

Re: 1385: losing album art on tracks as they play [#8051,822

Posted: Wed Aug 10, 2011 4:15 pm
by rusty
It should be fixed in 1416.

-Rusty

Re: 1385: losing album art on tracks as they play [#8051,822

Posted: Mon Aug 15, 2011 2:40 pm
by Pman
Im using 1418 and I have this problem occurring with the transparency of certain images.

It seems to only occur when in microplayer mode and with this image. I can't guarantee this but this is the only time i've seen this image look weird.

Ive uploaded a photo:
Image

Edit: Yeh I can confirm that it's only when Mediamonkey is in microplayer mode. To reproduce, use recently made skins (e.g. Mellon), go into microplayer mode, hover your mouse over the play button, little track information window pops up and notice AA transparency problem. Note: Any other time the AA looks fine. Last tested on 1420. Hopefully someone can reproduce and reopen this issue please, that would be great, Thanks!

Re: 1385: losing album art on tracks as they play [#8051,822

Posted: Sat Aug 20, 2011 1:37 pm
by Pman
Bump, happens in 1421.

Re: 1385: losing album art on tracks as they play [#8051,822

Posted: Mon Aug 22, 2011 5:16 am
by PetrCBR
Can you send me that track (PM) ?

Re: 1385: losing album art on tracks as they play [#8051,822

Posted: Mon Aug 22, 2011 5:48 am
by Pman
PetrCBR wrote:Can you send me that track (PM) ?
PM'd you, hopefully you can reproduce

Re: 1385: losing album art on tracks as they play [#8051,822

Posted: Tue Aug 30, 2011 1:37 am
by rusty
This was fixed in 1422. Please confirm.

Thanks!

-Rusty

Re: 1385: losing album art on tracks as they play [#8051,822

Posted: Tue Aug 30, 2011 7:36 am
by Pman
rusty wrote:This was fixed in 1422. Please confirm.

Thanks!

-Rusty
Yeh this was fixed in 1422. Thanks.