Is There a Back and Forward Button in MM4?

Beta Testing for Windows Products and plugins

Moderator: Gurus

Corrupter2

Is There a Back and Forward Button in MM4?

Post by Corrupter2 » Thu Oct 06, 2011 3:20 am

There is a Back and Forward button in MM3.

Is there one in MM4? I just can't find them.

tommycrock
Posts: 215
Joined: Sat May 21, 2011 9:13 am

Re: Is There a Back and Forward Button in MM4?

Post by tommycrock » Thu Oct 06, 2011 3:58 am

I was wondering the same thing. It's handy when the tree gets huge

Dreadlau
Posts: 1967
Joined: Sun Nov 25, 2007 6:49 am

Re: Is There a Back and Forward Button in MM4?

Post by Dreadlau » Thu Oct 06, 2011 5:38 am

menu > view > toolbars > shortcuts
Seven Ultimate X64 SP1 / Sansa Clip 2go (with RockBox)

tommycrock
Posts: 215
Joined: Sat May 21, 2011 9:13 am

Re: Is There a Back and Forward Button in MM4?

Post by tommycrock » Thu Oct 06, 2011 10:47 am

Aah, it was there all along, just hidden by another toolbar

Corrupter2

Re: Is There a Back and Forward Button in MM4?

Post by Corrupter2 » Thu Oct 06, 2011 1:25 pm

Dreadlau wrote:menu > view > toolbars > shortcuts
I don't have a shortcuts selection.

Lowlander
Posts: 45687
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: Is There a Back and Forward Button in MM4?

Post by Lowlander » Thu Oct 06, 2011 1:39 pm

A clean install might be required. Anyway the buttons are available and can be added to a custom toolbar.
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

Corrupter2

Re: Is There a Back and Forward Button in MM4?

Post by Corrupter2 » Thu Oct 06, 2011 2:07 pm

What buttons are on the "Shortcuts" toolbar?
I'll make my own toolbar.

rusty
Posts: 7168
Joined: Tue Apr 29, 2003 3:39 am
Location: Montreal, Canada

Re: Is There a Back and Forward Button in MM4?

Post by rusty » Thu Oct 06, 2011 2:12 pm

Shortcuts just contains: back, next, collapse tree

-Rusty

Corrupter2

Re: Is There a Back and Forward Button in MM4?

Post by Corrupter2 » Thu Oct 06, 2011 2:57 pm

rusty wrote:Shortcuts just contains: back, next, collapse tree

-Rusty
Thanks Rusty.
Is there a hack to get the installer to installer this toolbar next time I run the installer?
Is there something I can remove prior to running the installer that will get the installer to install a fresh set of toolbars?

rusty
Posts: 7168
Joined: Tue Apr 29, 2003 3:39 am
Location: Montreal, Canada

Re: Is There a Back and Forward Button in MM4?

Post by rusty » Thu Oct 06, 2011 4:22 pm

That toolbar is always installed in a fresh install. Perhaps it's been disabled?

Try Right-clicking on the toolbars area, and enable 'Shortcuts'.

-Rusty

Corrupter2

Re: Is There a Back and Forward Button in MM4?

Post by Corrupter2 » Thu Oct 06, 2011 7:10 pm

Rusty. There is no "Shortcuts" to select. :(

Lowlander
Posts: 45687
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: Is There a Back and Forward Button in MM4?

Post by Lowlander » Thu Oct 06, 2011 7:48 pm

As said I believe only a clean install will give you the toolbar back (it was lost due to a bug): http://www.ventismedia.com/mantis/view.php?id=7803
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

Corrupter2

Re: Is There a Back and Forward Button in MM4?

Post by Corrupter2 » Thu Oct 06, 2011 10:08 pm

Lowlander wrote:As said I believe only a clean install will give you the toolbar back (it was lost due to a bug): http://www.ventismedia.com/mantis/view.php?id=7803
I don't doubt what you are saying. I just thought that there may be a simpler way then a clean install.
Rusty said the toolbars are reinstalled every time you install an upgrade.

rusty
Posts: 7168
Joined: Tue Apr 29, 2003 3:39 am
Location: Montreal, Canada

Re: Is There a Back and Forward Button in MM4?

Post by rusty » Fri Oct 07, 2011 11:36 am

Toolbars are configurable. If you want to create a custom one, just right-click in the toolbar area and click 'Configure...'. Then you can create a toolbar with whatever buttons you want.

-Rusty

Post Reply