Couldn't show results: HTTP/1.1 400 Bad Request

To get bugs in the current release fixed, please report them here.

Moderator: Gurus

hairybuffalo@comcast.net

Couldn't show results: HTTP/1.1 400 Bad Request

Post by hairybuffalo@comcast.net » Tue Sep 01, 2009 10:33 am

I Can't get any response from the web search. All I Get is This Error message; "Couldn't show results: HTTP/1.1 400 Bad Request"How do I Fix This?

Guest

Re: Couldn't show results: HTTP/1.1 400 Bad Request

Post by Guest » Tue Sep 01, 2009 10:39 am

The solution is mysteriously hidden under the search button...

morddu
Posts: 6
Joined: Wed Jul 25, 2007 1:13 pm

Re: Couldn't show results: HTTP/1.1 400 Bad Request

Post by morddu » Tue Sep 01, 2009 1:05 pm

What does your answer mean? Which search button? The forum search button? The MediaMonkey search button? Were you giving helpful information or trying to be condescending?

morddu
Posts: 6
Joined: Wed Jul 25, 2007 1:13 pm

Re: Couldn't show results: HTTP/1.1 400 Bad Request

Post by morddu » Tue Sep 01, 2009 1:32 pm

A better response, because searching for the phrase "Couldn't show results: HTTP/1.1 400 Bad Request" results in a long list with no clear best thread:

The problem with the Amazon issue is "fully fixed" in the latest version of the program and you should update to get the fix.

The thread with the new download is here:
http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 45#p219545

I just updated my software and confirmed that this solution works.

guest

Re: Couldn't show results: HTTP/1.1 400 Bad Request

Post by guest » Fri Sep 11, 2009 4:10 pm

Hello

I also suddenly get the error "Couldn't show results: HTTP/1.1 400 Bad Request" when tagging from amazon. I understand this has been fixed with an update of MM3 as shown above. Is there any way to fix this for users like myself who still use MM2?

I haven't upgraded to MM3 because I have all kinds of personal scripts that work just perfect in MM2 and I fear I would have to rewrite them to work with MM3.

nohitter151
Posts: 23640
Joined: Wed Aug 09, 2006 10:20 am
Location: NJ, USA
Contact:

Re: Couldn't show results: HTTP/1.1 400 Bad Request

Post by nohitter151 » Fri Sep 11, 2009 4:25 pm

guest wrote:Hello

I also suddenly get the error "Couldn't show results: HTTP/1.1 400 Bad Request" when tagging from amazon. I understand this has been fixed with an update of MM3 as shown above. Is there any way to fix this for users like myself who still use MM2?

I haven't upgraded to MM3 because I have all kinds of personal scripts that work just perfect in MM2 and I fear I would have to rewrite them to work with MM3.
Unfortunately for you, no - I don't think the MM team has any plans to fix this in MediaMonkey 2.
MediaMonkey user since 2006
Need help? Got a suggestion? Can't find something?

Please no PMs in reply to a post. Just reply in the thread.

Darryl_Gittins
Posts: 266
Joined: Fri Jan 14, 2005 11:48 am

Re: Couldn't show results: HTTP/1.1 400 Bad Request

Post by Darryl_Gittins » Sun Feb 25, 2018 12:32 pm

I'm getting this error in the current version of MM for Windows when I try to use the Auto-Tag from Web feature.

Couldn't show results.
HTTP/1.1 400 Bad Request

It used to work. I use it a lot. Not sure when it stopped: maybe 2 weeks ago?

Ludek
Posts: 2557
Joined: Fri Mar 09, 2007 9:00 am

Re: Couldn't show results: HTTP/1.1 400 Bad Request

Post by Ludek » Mon Feb 26, 2018 9:18 am

Hi,
due to changes in Amazon's partner program, this source is no longer available, only Amazon.co.jp seems still working.

See info here: http://www.mediamonkey.com/broken-auto-tag.htm?l=en
and explanations here: http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 59#p441941

Post Reply