Info about Glided - Discussion

If you want to contribute MediaMonkey skins, themes, icons, etc...

Moderators: Morten, Gurus

rovingcowboy
Posts: 14153
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Post by rovingcowboy » Fri Jan 18, 2008 8:01 pm

so far the only place we can change the rating star is on the player views. all other places will use the default star and bomb. :(
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy 5 Android 5) 6. Proscan tablet Android 4.3 ) 7. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.

spacefish
Posts: 1427
Joined: Mon Jan 14, 2008 7:21 am
Location: Denmark

Post by spacefish » Sat Jan 19, 2008 3:13 am

No, the background highlight color needs to be changed, not the stars. On the Zune skin, for example, it's very easy to tell which rating you've got set.

Image
Image
MM Gold 3.0.3.1183 : Vista HP SP1 (x86) : Zen Stone (2GB)
Zekton: An original MM3 skin by Eyal.
Scripts in Use: Add/Remove PlayStat | Auto Album DJ | AutoRateAccurate | Backup
Case & Leading Zero Fixer | Classification & Genre Changer | Clean Scripts.ini | Clear
Field | Custom Report | Discogs Auto-Tag Web Search | Forget Crossfade | Invert
Selection/Select None | Last 100... | Lyricator | Lyrics to Instrumental | MonkeyRok
MusicBrainz Tagger | My Custom Nodes | Now Playing Art Node | Play History & Stats
Right Click for Reports | Right Click for Scripts | Right Click for Web | Stop After Current
WebNodes

rovingcowboy
Posts: 14153
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Post by rovingcowboy » Sat Jan 19, 2008 3:40 am

that is the item called sel.png or sel.bmp it is just an image that needs changed to a higher contrast. that should be easy to do but it depends on how much morten wants to change it and how much time he has.
:-? 8)
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy 5 Android 5) 6. Proscan tablet Android 4.3 ) 7. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.

LikeMM
Posts: 142
Joined: Sat Feb 02, 2008 5:29 pm

Adding custom tags alongside song/artist/album

Post by LikeMM » Sat Feb 02, 2008 5:35 pm

Hi,

I would like to add Custom tags to the Player background field where the song title/album/artist tags are shown. I am trying to add to these on the right side where there is a lot of empty space. Somehow these are not showing up whatever number I give to the x & y (Pos) variables.

Here is what I tried.

[Custom7]
Type=Text
Transperent=1
Resizable=1,1,1,0
Pos=400,56
Size=175,20
Transperent=1
TextMask=%U
FontColor=000000
FontHeight=-14
VistaFontName=Calibri
LockRightDistance=-5
LockRightObject=Visualization

Could anyone please help?

thanks

phanmo
Posts: 14
Joined: Thu Feb 28, 2008 8:56 am

Post by phanmo » Fri Mar 28, 2008 4:29 am

First of all... Kudos!!!
The only thing that bugs me is that I can't have transparency on my taskbar if I want to use the microplayer (and I do). Any chances of a fix? I'm a big fan of the glass effect in Vista.
The other thing I'd like to have is a dockable equalizer.
Cheers!!!!

Morten
Posts: 1092
Joined: Thu Aug 11, 2005 11:31 am
Location: Norway

Post by Morten » Fri Mar 28, 2008 7:46 am

This is coding work, and I can't do anything about it. Petr has to do.
Best regards,
Morten

phanmo
Posts: 14
Joined: Thu Feb 28, 2008 8:56 am

Post by phanmo » Fri Mar 28, 2008 8:01 am

No worries!!! I know there are a lot of compatibility issues with transparency in the taskbar. Apparently all the HP toolbars make you lose it as well.
Thanks for the quick reply!

Morten
Posts: 1092
Joined: Thu Aug 11, 2005 11:31 am
Location: Norway

Post by Morten » Fri Mar 28, 2008 9:37 am

Even iTunes ruins the transparency. :)
Best regards,
Morten

dypsis
Posts: 1080
Joined: Wed Apr 30, 2008 9:51 pm
Location: Brisbane, Australia

Post by dypsis » Sun May 04, 2008 11:54 pm

Nice skin.

But like others, I really miss the Stop button next to the other controls.

This way it is done in this picture looks good.

Image

Oh yes. And an Auto-DJ button would be good. :)

Morten (not logged in)

Post by Morten (not logged in) » Tue May 06, 2008 2:30 am

Thing is that I've tried implementing the stop-button that way, but it just doesn't work. I think the current implementation is the best one.

dypsis
Posts: 1080
Joined: Wed Apr 30, 2008 9:51 pm
Location: Brisbane, Australia

Post by dypsis » Tue May 06, 2008 3:53 pm

Morten (not logged in) wrote:Thing is that I've tried implementing the stop-button that way, but it just doesn't work. I think the current implementation is the best one.
That is a shame.

A stop button beside (or close to) the other play controls is essential for me. :roll:

68rustang
Posts: 67
Joined: Thu May 18, 2006 7:32 pm

Post by 68rustang » Fri May 09, 2008 6:30 pm

Can we get a version of "Gilded" with everything the same as it is now but instead of orange have the same blue as the buttons/bars/etc as the WMP11 skins?

Second question is there a way to get something like the bouncing volume and EQ to display in other skins?

magicalpig
Posts: 253
Joined: Sat Nov 03, 2007 9:06 pm
Location: Thibodaux, LA

Post by magicalpig » Fri May 09, 2008 6:54 pm

68rustang wrote:Can we get a version of "Gilded" with everything the same as it is now but instead of orange have the same blue as the buttons/bars/etc as the WMP11 skins?

Second question is there a way to get something like the bouncing volume and EQ to display in other skins?
Changing colors is not a big deal. You could change it yourself. Look at the wiki under MM3 skinning. If you have any question PM me I'll give you some answers if I can.

As for the visualization, many other skins feature the same sort of thing. Zune and Eclipse come to mind. But maybe you want the EXACT same display???

Victor.

magicalpig
Posts: 253
Joined: Sat Nov 03, 2007 9:06 pm
Location: Thibodaux, LA

Post by magicalpig » Fri May 09, 2008 6:56 pm

rovingcowboy wrote:that is the item called sel.png or sel.bmp it is just an image that needs changed to a higher contrast.
What??? Are you sure? I mean I don't doubt you're right but it doesn't seem to change anything for me... Moreover the sel.png file has no gradient going on. So how does it go from plain color to gradient??

Victor.

rovingcowboy
Posts: 14153
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Post by rovingcowboy » Fri May 09, 2008 11:19 pm

magicalpig wrote:
rovingcowboy wrote:that is the item called sel.png or sel.bmp it is just an image that needs changed to a higher contrast.
What??? Are you sure? I mean I don't doubt you're right but it doesn't seem to change anything for me... Moreover the sel.png file has no gradient going on. So how does it go from plain color to gradient??

Victor.
those images need to be included in the theme mskn file and just in the mskn file as i have them in both places and they work.

how to go from plain to gradient? photo shop. 8)

the image is the gradient one and the plan color is the select highlight color.
8)

i tell you what go get my skin called jade monkey and unzip it and look at all the images added in to it with the theme engine.
you will see there are images added to just about every text area that is because those images are used to cover the plain color of the text area on that skin. you should not see any plan color areas or very few in that skin.
you will also see where and what does not preview in that control preview of the theme engine. most the text lines don't show up there.

but just check that skin out you will see where to place the images to make them change. most my skins have tons of things in them to check out and see what i did, because every time morten and petrcbr got some new feature in the skin, i tried to use it. most the time i got the code to do it from looking at mortens skin, when he added the new feature,

i got that long tail on the seek bar from nohitter151's skin i could not figure that one out sure was glad he did.

just keep in mind i most the time did not clean out old unused images. in the skins i let them in so other skinners could see what i did and did not use. 8)
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy 5 Android 5) 6. Proscan tablet Android 4.3 ) 7. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.

Post Reply