How to dock the player in the top

If you want to contribute MediaMonkey skins, themes, icons, etc...

Moderators: Morten, Gurus

DreadMonkey
Posts: 6
Joined: Fri Mar 21, 2008 5:14 am

How to dock the player in the top

Post by DreadMonkey » Fri Mar 21, 2008 6:04 am

Hallo

I have some Cuestions
How can I dock the player in the top of the Theme (in Ini File)
And I want To present/share my Skins,but i dont no how to manage this.
I hope sombody can help me
sorry for my english

Irie

rovingcowboy
Posts: 14153
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Post by rovingcowboy » Fri Mar 21, 2008 7:02 am

i believe the only place you can lock the player in the dock is on the bottom?

the other docks just need to have the users move the player up to the dock area they want the player in.

left click someplace on the player background and hold the button down and drag it out of the bottom dock and put it in the top middle of the list view. it should go to the top area then.

how many skins you got get some screenshots and get them on the wiki we want more skins to choose from 35 is not enough. 8)
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy 5 Android 5) 6. Proscan tablet Android 4.3 ) 7. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.

DreadMonkey
Posts: 6
Joined: Fri Mar 21, 2008 5:14 am

Post by DreadMonkey » Fri Mar 21, 2008 9:52 am

Thanks for your answer
but i want, when i select my skin, that the player is at the top
and not on the bottom .
I have made 2Skins/themes finished (i think) and 2 more i must work on.

I was on the wikisite but I couldn't
find any section in which i can upload my screenshots.

Can you explain me how to do this and where!?

nohitter151
Posts: 23640
Joined: Wed Aug 09, 2006 10:20 am
Location: NJ, USA
Contact:

Post by nohitter151 » Fri Mar 21, 2008 9:58 am

Dread_M wrote:Thanks for your answer
but i want, when i select my skin, that the player is at the top
and not on the bottom .
I have made 2Skins/themes finished (i think) and 2 more i must work on.

I was on the wikisite but I couldn't
find any section in which i can upload my screenshots.

Can you explain me how to do this and where!?
You can't dock the player at the top for now, hopefully this feature will be added.
MediaMonkey user since 2006
Need help? Got a suggestion? Can't find something?

Please no PMs in reply to a post. Just reply in the thread.

rovingcowboy
Posts: 14153
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Post by rovingcowboy » Fri Mar 21, 2008 12:20 pm

Dread_M wrote:Thanks for your answer
but i want, when i select my skin, that the player is at the top
and not on the bottom .
I have made 2Skins/themes finished (i think) and 2 more i must work on.

I was on the wikisite but I couldn't
find any section in which i can upload my screenshots.

Can you explain me how to do this and where!?
go to the wiki site again. at the main page you see the two
sections users and developers.

click the link skins in the users section.

that takes you to a page to pick which version of media monkey skins you want.

i presume your doing mm 3 so click on mm 3's skins link.

no you see that whole page is listed there.

you will see where you should post your images only past the two you have finished. if you are going to have more then 2 skins you should wait until all are done then then make a page in the more then 2 screenshots section and post them on it.

its just to keep that first page from becoming a scrolling monster of a page 8) when your ready for a page or section just ask some one to make your section or page that has made one before so you will then beable to see by looking at what they did. any of us that can would be glad to help.

8)
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy 5 Android 5) 6. Proscan tablet Android 4.3 ) 7. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.

DreadMonkey
Posts: 6
Joined: Fri Mar 21, 2008 5:14 am

Post by DreadMonkey » Mon Mar 24, 2008 5:57 am

OK thank's for the answers
I was on the wiki side again,but i understand not enough english ,to check wat i have to do
i try now an other way to pressent my screenshot (i hope it will be work)

Eclipse Screenshot:

http://img210.imageshack.us/my.php?image=eclipsetl0.png

i hope i make nothing wrong
when it works i am intresting what you think about

rovingcowboy
Posts: 14153
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Post by rovingcowboy » Mon Mar 24, 2008 6:19 am

you ready to release your skins now.?

what langauge do you speak any one of us can use the online tool to translate for you.

simple go to the wiki's skin page you will see your section i made for you.

look on the left of the page you will see a box with the upload link.

use that upload link to upload your screen shot.

when the screenshot is uploaded remember the name in brackets at the top of the screen shot's page you need to use that to link to the image.

then go back to the skin page and click on the tab to edit the whole page. this is so you can see where to place your code for the screenshot by looking at the other sections.

then replace the line ===dread_m's skin's name=== with your skins name. like ===best ever skin=== change the informational words but not the code marks.

i made the normal two skin section for you.
Last edited by rovingcowboy on Mon Mar 24, 2008 6:54 am, edited 2 times in total.
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy 5 Android 5) 6. Proscan tablet Android 4.3 ) 7. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.

Dreadlau
Posts: 1967
Joined: Sun Nov 25, 2007 6:49 am

Post by Dreadlau » Mon Mar 24, 2008 6:24 am

Awesome. You are very talented. :D

Looking forward to see your other skins man.

rovingcowboy
Posts: 14153
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Post by rovingcowboy » Mon Mar 24, 2008 7:00 am

Dreadlau wrote:Awesome. You are very talented. :D

Looking forward to see your other skins man.

you got the screenshot to look at? it won't download for me on my wireless? how big was it when you looked at it? :-? :o

8)
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy 5 Android 5) 6. Proscan tablet Android 4.3 ) 7. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.

nohitter151
Posts: 23640
Joined: Wed Aug 09, 2006 10:20 am
Location: NJ, USA
Contact:

Post by nohitter151 » Mon Mar 24, 2008 7:55 am

Dread_M wrote:OK thank's for the answers
I was on the wiki side again,but i understand not enough english ,to check wat i have to do
i try now an other way to pressent my screenshot (i hope it will be work)

Eclipse Screenshot:

http://img210.imageshack.us/my.php?image=eclipsetl0.png

i hope i make nothing wrong
when it works i am intresting what you think about
Wow, very nice skin, very original/unique! I'm looking forward to trying it out :)
MediaMonkey user since 2006
Need help? Got a suggestion? Can't find something?

Please no PMs in reply to a post. Just reply in the thread.

rovingcowboy
Posts: 14153
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Post by rovingcowboy » Mon Mar 24, 2008 8:07 am

finely got it to show on my system. now why does that look like a peice of medical equipment? could be the album cover?
8)

talk about going simple design that went to the extream in simple and still was able to be a skin with very good taste.

8)
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy 5 Android 5) 6. Proscan tablet Android 4.3 ) 7. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.

DreadMonkey
Posts: 6
Joined: Fri Mar 21, 2008 5:14 am

Post by DreadMonkey » Mon Mar 24, 2008 8:34 am

Thanks very mutch but i cant log in, I try my username from the forum but it does'nt work i dont know why.
i come from Germany and it is not easy to write in english for me
i hope we can find a way to make it works

Greatings

rovingcowboy
Posts: 14153
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Post by rovingcowboy » Mon Mar 24, 2008 2:05 pm

Dread_M wrote:Thanks very mutch but i cant log in, I try my username from the forum but it does'nt work i dont know why.
i come from Germany and it is not easy to write in english for me
i hope we can find a way to make it works

Greatings
your user name and login are the same so they should work.
for here, the wiki site, and support site.

Ihren Benutzernamen und Login sind die gleichen, so dass sie funktionieren sollte.
Hier für die Wiki-Website und Support-Website.

Unten ist von der Post von mir oben.

Das erste Glied in meinem signiture ist googles Online-Übersetzer

Gehen Sie einfach auf die Haut Wiki-Seite sehen Sie Ihre Abschnitt i für Sie gemacht.

Blick auf der linken Seite sehen Sie ein Feld mit der Upload-Link.

Sie dieses Upload Upload-Link zu Ihrem Bildschirm gedreht.

Wenn Sie den Screenshot hochgeladen erinnern, der Name in Klammern an der Spitze der Screenshot-Seite, die Sie benutzen müssen, um eine Verknüpfung zu dem Bild.

Dann geh zurück in die Haut und klicken Sie auf die Registerkarte bearbeiten Sie die ganze Seite. Dies ist, so dass Sie sehen können, wo Sie Ihren Code für den Screenshot durch den Blick auf die anderen Abschnitte.

Dann ersetzen Sie die Zeile === dread_m die Haut der Name === Skins mit Ihrem Namen. Wie === beste überhaupt Haut === Veränderung der Informations-Wörter, aber nicht den Code markiert.

I aus der üblichen zwei Haut Abschnitt für Sie.

8)
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy 5 Android 5) 6. Proscan tablet Android 4.3 ) 7. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.

DreadMonkey
Posts: 6
Joined: Fri Mar 21, 2008 5:14 am

Post by DreadMonkey » Tue Mar 25, 2008 12:39 pm

Somebody put myScreenshot to the wikisite (I think you was RovingCowboy?)Thanks for that!
But Still I can't log in to the wiki site. Who and How i can ask for help.
Also i want to know If I can put the mmip File in the wikiside?,and if not, where can i put it in?
I have no experience With such things.

monkey hi fi

Post by monkey hi fi » Tue Mar 25, 2008 1:44 pm

yes i put the image up there for you.

the host site for skins is not finished yet rusty is working on it.
for now they just have to email you for your skin if the members want it.

which is why i posted the link to this forum thread.

email jiri and see why you can't get in to the wiki?


roving cowboy / keith hall / monkey hi fi

Post Reply