Eclipse Skin v 2.0.0.1

If you want to contribute MediaMonkey skins, themes, icons, etc...

Moderators: Morten, Gurus

Chelle

Re: Eclipse Skin [v1.4.2](New White Version)

Post by Chelle » Thu Aug 28, 2008 12:52 pm

Great skin... best looking so far...
But i have a problem...
everytime i play song i get error like this...

---------------------------
Access violation at address 00675969 in module 'MediaMonkey.exe'. Read of address 00000000.
---------------------------
OK
---------------------------

I'm not sure, maybe its stupid but I think it has something to do with Stop button...
I'm using windows XP x64
please help... thnx

Chelle

Re: Eclipse Skin [v1.4.2](New White Version)

Post by Chelle » Thu Aug 28, 2008 12:55 pm

And I dont have problems with slim version...

DreadM
Posts: 1018
Joined: Wed Mar 26, 2008 1:09 pm
Location: Germany

Re: Eclipse Skin [v1.4.2](New White Version)

Post by DreadM » Fri Aug 29, 2008 12:02 pm

Greetings

@Chelle:
I don't know how i can help you ,got no ideas about this errormassages, :-?
but when the slim version works the normal version must work also.The Theme is the same in all Eclipse versions,player have just other size.
But tell me why you think the stop button have something to do with your problem.
What MM and Eclipse versions you run exactly?
Did you change or delated something in the .mskn or .ini file?

DreadM
Posts: 1018
Joined: Wed Mar 26, 2008 1:09 pm
Location: Germany

Re: Eclipse Skin [v1.4.2](New White Version)

Post by DreadM » Sat Aug 30, 2008 12:54 am

Greetings
Lern2swim wrote:Okay, checked it out, it doesn't have the same problem when I use another skin. Should I still do the debug or does that narrow it down enough to figure out what's going on?
Today i was looking for your problem,and i think it's a Theme Editor /Engine problem.
I can make this with all skins,it just happends when the skin fill the hole screen before you maximized,when you make the skin a bit smaller before you maximized it don't happend. :wink:

Chelle

Re: Eclipse Skin [v1.4.2](New White Version)

Post by Chelle » Tue Sep 02, 2008 7:28 pm

DreadM wrote:Greetings

@Chelle:
I don't know how i can help you ,got no ideas about this errormassages, :-?
but when the slim version works the normal version must work also.The Theme is the same in all Eclipse versions,player have just other size.
But tell me why you think the stop button have something to do with your problem.
What MM and Eclipse versions you run exactly?
Did you change or delated something in the .mskn or .ini file?
I had this problem and i switched to slim version and time to time normal version worked until I pointed mouse onto stop button... and after that it starts bugging... It makes sense because slim version doesn't have stop button like that (or doesn't have it at all).
I'm using newest version.. I reinstalled windows few days ago... and have the same problem... I didn't change anything... everything is default.
Thanks for help again!

DreadM
Posts: 1018
Joined: Wed Mar 26, 2008 1:09 pm
Location: Germany

Re: Eclipse Skin [v1.4.2](New White Version)

Post by DreadM » Wed Sep 03, 2008 10:55 am

Greetings

@Chelle

Today i search a bit in the forum and it looks like that this happend sometimes since version 3.02.1134 with skins that use digits for time display,i dont know if it is fix in the last version from MM.Did you run last version from MM?
If yes you can try this :
open Eclipse msz in MM direction/skins with zip program,
open the player ini,
search for :

Code: Select all

[Timedisplay]
Type=DigitPanel
Resizable=1,1,0,0
Pos=157,7
Size=80,38
Transperent=1
TextMask=mm:ss 
SmallDigits=0
and delate it ,than you got no time display!
Save and restart MM,and i hope your problem is gone,
i can post you a new time code but without mirror effect.

Slim player have stop button, outside from circle bottom right

let me know what happend

DreadM
Posts: 1018
Joined: Wed Mar 26, 2008 1:09 pm
Location: Germany

Re: Eclipse Skin [v1.4.2](New White Version)

Post by DreadM » Wed Sep 03, 2008 1:58 pm

DreadM wrote:Greetings

@shadowscott:
Yes i Know , It's an Older version just modify for testing your problem.
If you can wait some days i will update the Eclipse skin.
It's done ,see firs site

_shadowscott

Re: Eclipse Skin [v1.4.2](New White Version)

Post by _shadowscott » Thu Sep 04, 2008 3:33 pm

DreadM wrote:
DreadM wrote:Greetings

@shadowscott:
Yes i Know , It's an Older version just modify for testing your problem.
If you can wait some days i will update the Eclipse skin.
It's done ,see firs site
Thank you so much DreadM. Ill report back to you if I have any problems (hopefully not!)

Scott (for some reason, i registered, and cannot login. hopefully, ill get my regular username back)

Chelle

Re: Eclipse Skin v1.4.3 (2008-09-03)

Post by Chelle » Fri Sep 05, 2008 3:27 pm

Hehey... When you mentioned digits... i tried switching between those 2 modes... and it solves the problem !!! :) yaay... that mode with "-" is bugging but default one works fine :)
So, thanks alot DreadM for helping... I hope i helped you little bit...
P.S. nise stop button :)

DreadM
Posts: 1018
Joined: Wed Mar 26, 2008 1:09 pm
Location: Germany

Re: Eclipse Skin v1.4.3 (2008-09-03)

Post by DreadM » Fri Sep 05, 2008 4:34 pm

Greetings

Ah nice that it works ,but can you tell me what you do exactly.

spacefish
Posts: 1427
Joined: Mon Jan 14, 2008 7:21 am
Location: Denmark

Re: Eclipse Skin v1.4.3 (2008-09-03)

Post by spacefish » Sat Sep 06, 2008 4:57 am

Maybe I missed it somewhere, but do we have an icon pack for the white skin?
Image
MM Gold 3.0.3.1183 : Vista HP SP1 (x86) : Zen Stone (2GB)
Zekton: An original MM3 skin by Eyal.
Scripts in Use: Add/Remove PlayStat | Auto Album DJ | AutoRateAccurate | Backup
Case & Leading Zero Fixer | Classification & Genre Changer | Clean Scripts.ini | Clear
Field | Custom Report | Discogs Auto-Tag Web Search | Forget Crossfade | Invert
Selection/Select None | Last 100... | Lyricator | Lyrics to Instrumental | MonkeyRok
MusicBrainz Tagger | My Custom Nodes | Now Playing Art Node | Play History & Stats
Right Click for Reports | Right Click for Scripts | Right Click for Web | Stop After Current
WebNodes

DreadM
Posts: 1018
Joined: Wed Mar 26, 2008 1:09 pm
Location: Germany

Re: Eclipse Skin v1.4.3 (2008-09-03)

Post by DreadM » Sun Sep 07, 2008 7:39 am

Greetings

No there are no White icons at the moment, maybe i make one iconset when MM bundel the icons with the skin.

Chelle

Re: Eclipse Skin v1.4.3 (2008-09-03)

Post by Chelle » Wed Sep 10, 2008 5:30 pm

DreadM wrote:Greetings

Ah nice that it works ,but can you tell me what you do exactly.
hmm... there are 2 modes for showing current time in the song... one is for example 03:43 (when its like this skin works fine) and another -01:27

Chelle

Re: Eclipse Skin v1.4.3 (2008-09-03)

Post by Chelle » Thu Sep 11, 2008 4:39 am

I've just downloaded new version and theres no bugs with this one at all... ;)

Chelle

Re: Eclipse Skin v1.4.3 (2008-09-03)

Post by Chelle » Thu Sep 11, 2008 4:42 am

hehe I ment new version of MM =] Today I got update report in MM :)

Post Reply