PersonalTagEnhancer (AutoTagging)

Download and get help for different MediaMonkey Addons.

Moderators: Peke, Gurus

Postby latinmusiclover » Sat Oct 27, 2007 11:33 am

I'm new to using this Script, and scripting, so please ask if I'm not being clear.

Is it possible to add some more personal pronoun contractions? The "'Capitalization... " section only lists words that are correct but the wrong case.

im/Im -> I'm
id/Id -> I'd * but how to not "ID" as in "ID papers"
ill/Ill -> I'll * but not "ill" as in feeling sick
ive/Ive -> I've
latinmusiclover
 
Posts: 183
Joined: Tue Feb 27, 2007 11:31 pm

Postby baker » Sat Dec 01, 2007 6:55 am

I just started using this and already I am wishing for a shortcut key or toolbar buttun. Possible? And can the confirmation screen be skipped? I trust it.
baker
 

Postby Scimbris » Sat Dec 01, 2007 8:31 am

@baker

Open scripts.ini in Mediamonkey/Scripts.
Scroll down until you find PersonalTagEnhancer. Under that header somewhere, add "Shortcut=Shift+Alt+Ctrl+E" or whatever you want your shortcut to be.

Code: Select all
[PersonalTagEnhancer]
FileName=PersonalTagEnhancer.vbs
ProcName=PersonalTagEnhancer
Order=10
DisplayName=PersonalTagEnhancer
Description=PersonalTagEnhancer
Language=VBScript
ScriptType=0
Shortcut=Shift+Ctrl+Alt+E <-----------
Image
Scimbris
 
Posts: 19
Joined: Sun Jun 17, 2007 9:29 am

Postby Diabolic-Destiny » Sat Dec 01, 2007 3:47 pm

is this mm3 compatible yet?
Image
Image
Diabolic-Destiny
 
Posts: 223
Joined: Sun Apr 29, 2007 9:45 pm

Postby GuHu » Tue Dec 04, 2007 7:17 am

Diabolic-Destiny wrote:is this mm3 compatible yet?


Since there are only few sql-statements, i tested it with MM 3 RC3 and it worked for me perfectly!

GuHu
GuHu
 
Posts: 63
Joined: Mon Feb 12, 2007 6:25 am

Postby sommo » Tue Dec 04, 2007 4:19 pm

Thanks for this!
sommo
 
Posts: 122
Joined: Thu Nov 08, 2007 9:48 am

Postby Macarena » Fri Dec 14, 2007 5:46 am

Pls, any idea how to exchange slash character / with semicolon character ;? (Doing it handy is not handy... and even not funny.) I have all my 'multiple tag' delimited using / (e.g. "50cent/The Game" "R&B/Hip Hop"), and now with MM3 the semicolon was introduced, so to change all of them is essential (i.e. "50cent; The Game" "R&B;Hip Hop"). thx a lot for any suggestion.

I need it for genre field, album artist and artist field. Where should I put it into the script? I tried for genre:

Code: Select all
Function FixWrongGenre(Tag)
     Tag = ReplaceBadTagPortion(Tag, "/", ";") ' even tried \/ instead of / only
     FixWrongGenre = Tag
End Function


Then I've found out that this simple change doesn't work either for a selection with genre Pop :(
Code: Select all
Function FixWrongGenre(Tag)
     Tag = ReplaceBadTagPortion(Tag, "Pop", "Poop")
     FixWrongGenre = Tag
End Function


But this does work for anything:

Code: Select all
Function FixWrongGenre(Tag)
     FixWrongGenre = "Poop"
End Function


I wonder what's wrong with the above replacements.
Macarena
 
Posts: 612
Joined: Mon Oct 15, 2007 5:39 am
Location: Cologne, Germany

Postby Macarena » Fri Dec 14, 2007 6:05 am

Anybody solving search and replace, or find and replace, I think even of regular expression (regexp) -- at least I'm able to do what I wanted to do, see above/below); try this:
http://www.mediamonkey.com/forum/viewtopic.php?t=5160
procedure [ReplaceStringInField]
it works for me with MM3b4. Yupiii!

Macarena wrote:Pls, any idea how to exchange slash character / with semicolon character ;? (Doing it handy is not handy... and even not funny.) I have all my 'multiple tag' delimited using / (e.g. "50cent/The Game" "R&B/Hip Hop"), and now with MM3 the semicolon was introduced, so to change all of them is essential (i.e. "50cent; The Game" "R&B;Hip Hop"). thx a lot for any suggestion.
Macarena
 
Posts: 612
Joined: Mon Oct 15, 2007 5:39 am
Location: Cologne, Germany

Postby Steegy » Sat Dec 15, 2007 8:56 am

@Macarena:

Try this:
Code: Select all
   Tag = Replace(Tag, "/", ";", 1, -1, 1)
Extensions: ExternalTools, ExtractFields, SongPreviewer, LinkedTracks, CleanImport, and some other scripts (Need Help with Addons > List of All Scripts).
Steegy
 
Posts: 3452
Joined: Sat Nov 05, 2005 7:17 pm
Location: Belgium

Postby Inspired » Fri Dec 21, 2007 8:35 am

judas wrote:@trixmoto, thanks for the prompt reply, the message I get after changing the above mentioned lines is:

Code: Select all
There Was a problem querying the database:
Error executing SQL UPDATE Artists SET Artists.Artist = 'SIDESTEPPER' WHERE Artists.Artist = 'SIDESTEPPER'
"near: ".":.syntax error (1,1)


And I have NO idea as to what that means :-)


Hi Folks,
I am trying to use the CASE change version of this script (the one dated internally as 2007-07-27

I am getting the same error Judas reported.

I have tried changing the code as Judas was instructed to do, but the error continues, it just changed slightly due to my code change.

I was getting:

Code: Select all
There Was a problem querying the database:
Error executing SQL "UPDATE Artists SET Artists.Artist = 'Loop Guru' WHERE Artists.Artist = 'Loop Guru'"near: ".":.syntax error (1,1)


I changed the code from the first version here to the next one:
Code: Select all
sql = "UPDATE Artists SET Artists.Artist = " & SQLQStr(str) & " WHERE Artists.Artist=" & SQLQStr(Itm.ArtistName)

sql = "UPDATE Artists SET Artist = " & SQLQStr(str) & " WHERE Artists = " & SQLQStr(Itm.ArtistName)


But this did not fix it. Error just now says:
Code: Select all
There Was a problem querying the database:
Error executing SQL "UPDATE Artists SET Artist = 'Loop Guru' WHERE Artist = 'Loop Guru'": no such column: Artists (1,1)


There were two locations where I made this change, the second just a 10 or 15 lines below the first. In my file they are lines 493 and 509

Any ideas how I can fix this would be greatly appreciated.

This is one of my most time-saving scripts, so I'd love to get it working.

Thanks,

Jonathan
Got a Sansa s2xx? Sync instructions at http://www.mediamonkey.com/forum/viewtopic.php?t=18535

Want to filter your collection easily? Use MagicNodes
http://www.mediamonkey.com/forum/viewtopic.php?t=3358
Examples here: http://magicnodes.110mb.com/examples.htm

Seen The Secret? Liked it? Thought it sucked?
Check out my eBook at http://www.livingthesecret.tv
Inspired
 
Posts: 60
Joined: Mon May 14, 2007 3:27 am
Location: New Zealand

Postby RedX » Sun Dec 30, 2007 8:10 am

Hi!

I updated the sql to be MM3 compatible and put it into a installer package.
Haven't had any problems 'till now.

Added shortcut to ctrl+shift+x for faster access.

Installer PersonalTagEnhancer MM3

enjoy,
Red
RedX
 
Posts: 366
Joined: Wed Dec 27, 2006 10:32 am
Location: Germany

Postby baker » Mon Dec 31, 2007 11:47 am

Couple questions. One, is there any way to prevent it from changing "Little Feat" to "Little ft." and is there any way to limit the fields it checks such as making it only check Album or Album Artist and ignore the rest?
baker
 
Posts: 30
Joined: Thu Dec 20, 2007 1:20 pm

Postby RedX » Tue Jan 01, 2008 7:19 am

baker wrote:Couple questions. One, is there any way to prevent it from changing "Little Feat" to "Little ft." and is there any way to limit the fields it checks such as making it only check Album or Album Artist and ignore the rest?


No ATM there is no config interface. But if you feel comfortable editing code comment out the line you don't want edited. It's between 153 and 163.

regards,
red
RedX
 
Posts: 366
Joined: Wed Dec 27, 2006 10:32 am
Location: Germany

Postby RedX » Tue Jan 01, 2008 7:21 am

Updated a bit the code.

Now only shows the modified tracks, and changed the shortcut to Ctrl + i.

Installer

Happy first of January ;-)

Red
RedX
 
Posts: 366
Joined: Wed Dec 27, 2006 10:32 am
Location: Germany

Postby bob61 » Tue Jan 01, 2008 12:00 pm

RedX wrote:Updated a bit the code.

Now only shows the modified tracks, and changed the shortcut to Ctrl + i.

Installer

Happy first of January ;-)

Red

Installed your version above. Noticed that when it cleaned up my "Genre" is also is cleaning out the track #. I wouldn't expect that clearing the genre would also purge the track info. Here's example:
Image

Thanks
Bob61
bob61
 
Posts: 157
Joined: Sun Dec 09, 2007 4:52 pm

PreviousNext

Return to Need Help with Addons?

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 32 guests